melikeyimmmmm Uzun zaman sonra merhaba hanımlar ☺️ Aranızda hamileliğinde çin takvimine bakıpta doğru sonuç alan var mı acaba merak ettim de benim ilk hamileliğim doğru sonuç veriyor.. tabikide böyle şeylerin doğruluk payı çoğu zaman düşük oluyor ama merak işte 😄
Merve_kucuk melikeyimmmmm ikisinde de tuttu. Ama her sene başı değişiyor. Bende kız gösteriyordu ocakta tekrardan baktım erkek gösterdi. Oğlum olacakmış tuttu yani.
Merve_kucuk Demerve ben sabah.com.tr sitesinden bakıyorum. Bide son adetiniz örnek veriyorum 30 Ocak ise hamile kalma ayını şubat girmeniz gerekiyor
erikarpuz chatgpt ye sorabilirsiniz ben çin maya rus ve japon takvimine göre hesaplattım hepsi erkek çıktı 😂 ama henüz cinsiyeti bilmiyorum 12. haftama yeni girdim 🥹
erikarpuz Minnaksurpriz aslında cinsiyeti belli olan birileri deneyip doğru çıkıp çıkmadığını söylese daha kesin olur 😂
Minnaksurpriz erikarpuz kızıma göre baktım sadece çin takvimi kız dedi diğerleri erkek çıktı. Ben çin takviminden devam😁
melikeyimmmmm staRmama bende üç dört tanesime baktım yarı yarıya kız erkek dedi 😮💨😂 o zaten kesin değil mi yarı yarıyadan başka ihtimal yok