Maiyaig Selim_Alparslan merhaba nasıl bir ağrınız oluyor acaba bana da plesanta aşağıda dediler ama 20. Haftaya kadar çıkabilirmiş de
Selim_Alparslan Maiyaig kasiklarimda su torbası varmış gibi canım. Benim bebekte plesentada aşağıda duruyor. Kasiklarim patlayacak gibi oluyor. Ve ayağa kalktığımda vajinamda doluluk oluyor canım.
Maiyaig Selim_Alparslan anladım inşallah sağlıkla kucağınıza alıraınız banada geçen hafta plesantan aşağıda dedi ama hiç sizin gibi hissetmiyorum, bende 75 kiloyum hatta karnım biraz yukarı çıktı gibi hissediyorum 15. Haftadayım
Annekuzusu06666 Selim_Alparslan sendede mi varmış kuzum bak aynı belirtiler benimkide aşağıda ve rahim ağzını yarım kapamış ağrılar olur dedi gerçekten oluyor adet sancısı gibi ağrım oluyo vajina da sızlama bide böyle ayağa kalkınca varya sanki bebek gelecek böyle klozete oturdukça falan
Selim_Alparslan Maiyaig iyi çok şükür o zaman canım herkeste farklı demek ki ben cok yoğun hissediyorum 😊
Maiyaig Selim_Alparslan bende öncekini 12. Haftada kaybetmiştim ondan tedirgin oluyorum her hafta çağırsa giderim 🥹
Esseraa22 @Mhra5 hiç yorum yapmadılar mı benziyor net olmasda diye ya benim bildiğim Drlar kız ve erkek bebeklerin omurga yapılarından kemik yapısından anlıyorlar bu gidişle doğumda öğreneceğiz herhalde 😊