Esseraa22 @Selim_Alparslan ya ne güzel ama doğumdan sonrada o kiloyu vermek zor oluyor ya emzirme dönemi falan derken bende öyle çok çabuk kilo alırım cokta hizli veririm kusmalardan bulantilardan verdim yoksa bende alirimdim şimdiye kadar😁
Selim_Alparslan Edizhr bende zaten gastrit ve reflü var kuzum ya . Ne yesem şişlik yapıyor maalesef 🥹
Esseraa22 @Selim_Alparslan kan olacida ocean alsaydiniz banada verdi magnezyum ocean yaz dedim gitti başka bişey yazdı duruyo kullanmiyorum şuan kasilmam yok bacakalrimda
Esseraa22 @Selim_Alparslan ya özele gidiyorum sürekli kilo kontrolü yapıyor devlet yapmıyor bunu istersen 200 kilo ol o yüzden şuanda güzel ilerliyoruz maşallah ben verdiğim için inşallah doğuma kadar 5 6 kilo alsam yeter bebm alsın ben almayın😁
Selim_Alparslan Esseraa22 canım bende özele gidiyorum kilo umrunda değil doktorumun kendide kilolu🤣 o yüzden sanırım irdelemiyor
Esseraa22 @Selim_Alparslan 😁😁yok benim ki öyle değil hemn oo diyo hemen kilo almışız daha başlarda şimdi hep aynıyım bişey demiyor
Selim_Alparslan Esseraa22 benim ilk gebelikteki doktorum öyleydi ya surekli moralimi bozuyordu sonra bırakmıştım onu
Selim_Alparslan Edizhr evet kuzum benimde sevmiyorum o baskı yaptıkça kilo almıştım valla 50 ile hamile kalmıştım 1 ayda 55 olmuştum bana çok stres yaptırmıştı