Selim_Alparslan Edizhr doktorum bana guvenilir değil dedi kuzum. Şimdi saçma sapan sonuc gelecek zaten panik atak var iyice olcem 🙄
Edizhr Selim_Alparslan tabiki değil büyük kızıma down sendromlu gibi dedi turp gibi gayet sağlıklı elhamdülillah
Esseraa22 @Edizhr bende şehir haftanesinde doğum düşündüğüm için yaptırdım sonra onlarla uğraşmam kziiyorlar o yüzden yaptirdim
Edizhr Esseraa22 ben yaptırmadım artık birşey derlersede seslenmem napiyim çünkü birşey ters gitse bebeği alirix böyle durumlarda falan diyolar kime sordun da aliyon ben kabul ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah
Edizhr Selim_Alparslan demekki iyi herşeyi yerinde senin kide aynıdır genel de bu haftalarda bu kadar oluyo
Selim_Alparslan Edizhr doğrudur kuzum sağlıklı olsunlar inşallah gidene kadar arabada bir sürü senaryo kurdum kafamda 🥹
Selim_Alparslan Esseraa22 bizimkide zor açtı kuzum ya. Ilk gebeliktede 18. Haftada öğrendik o zamanda acmamisti oda erkek🤣 namuslu bebekler😃
Esseraa22 @Selim_Alparslan erkekmis ya cinsiyeti burda kaç yerde gördüm ikili taramada BT HCG 50 bin altiysa erkek ustuyse kız yazmışlar da ondan dedim acaba yaptirdiysaniz kaç çıkmış diye
Esseraa22 @Selim_Alparslan bende şimdi eşime onu diyorum iki kizimida erken öğrendim 13 haftada buda eğer kız çıkarsa göstermiyor dedim demekki ikitanesi edepsizmis hemen açtılar 😂
Selim_Alparslan Esseraa22 ahahah evet kuşum ya 🤣 seker tatli yedim kontrole girmeden hareketlendi kuzum sende öyle yap
Selim_Alparslan Edizhr cok sukur kuzum , doğru sonuç vermeyen hiç bir şeyi yaptirma taraftarı değilim. Fetal dna yaptırın dedi ama esim istemedi yaptırmak
Selim_Alparslan Edizhr Esseraa22 Anladım kuzum. Bende İstanbuldayım 😊 beylikduzu kolana gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu cerrahpasa üniversitesinde yaptıracağım. Ilk bebeğimde de orda yaptırmıştım 😊
Esseraa22 @Selim_Alparslan ankaradayim ben şuan özele gidiyorum şehir hastanesi uzak bilkentte doğum yapacağım inşallah şu ayrintiliyi falanda özelde yaptırıp sonra şehir Hastanesi’ne baslayacagim
Edizhr Selim_Alparslan yani ne gereği var 9 ay burnundan gelecek kız ben 6 kilo almisim doğuma 120 ile falan gireceğim heralde diyet yapmam lazım
Esseraa22 @Selim_Alparslan bende çikolata yedim bebek hareketli ama bacakalri kapalı bisekilde hasreketli maşallah yerinde durmuyor ama bacaklarını acmiyor
Selim_Alparslan Esseraa22 benimde öyleydi bitanem bacaklari kistirik sekildeydi. Doktorum cook bastırdı ya. Görmek için herhalde. Ondan sonra açtı bacaklarını
Edizhr Selim_Alparslan ayrıntılı bende özelde yaptıracağım 5.000 TL burada devlette falan sıra çok birde başka üniversite hastanesine falan gönderiyorlarmis hiç uğraşamam