Zarifbblog Selim_Alparslan kız faha çok küçük söylemeye tenezzül etmezler maalesef 😂😂 ben hiç hatırlamıyorum o zamanları
[silindi] Haftayı bilmiyorum ama tam 15+0 da 110 gramdı, bir haftada max kaç gram alabilir üstüne ekleyip bulabiliriz 😂
Selim_Alparslan [silindi] Zarifbblog Esseraa22 Girlmama Ahh hosgeldiniz çiçeklerim 🌸🥰 Ultrason kağıdında yazmıyor çiçeğim sadece dedi ki size güzel bir pozunu yakalayıp vereyim dedi🥰 bebek ve plesenta asagidaymis kızlar çok ağrım oluyordu bu yüzden dedi doktor. Cok korkuyorum 🥹 cinsiyetimiz erkekmiş bu arada🥹😊🤩 ikinci oglum oluyor 🙃
Girlmama Selim_Alparslan renkli usg verdiyse evet onda yazmiyor hayirli olsun saglikla al kucagina insallah 😊
[silindi] Selim_Alparslan hayırlı olsunn🎉🎉💙💙 plesanta hafta ilerledikçe yukarıya çıkar diyorlar eğer rahim ağzını tam kapatmadıysa yani hafif aşağı konumlanması zaman geçtikçe düzelirmiş 🙏🏻 Sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz 🙏🏻
Maiyaig Selim_Alparslan merhaba nasıl bir ağrınız oluyor acaba bana da plesanta aşağıda dediler ama 20. Haftaya kadar çıkabilirmiş de
Selim_Alparslan [silindi] rahim ağzını tamamen kapatmamış dedi kuşum 😊 28. Haftaya kadar belli olur diyor doktorumuz
Esseraa22 @Selim_Alparslan ilerleyen haftalarda çıkar inşallah yukari sürekli dinlenin maşallah sağlıkla sihhatle alın bebisinizi biz ogrenemedik bugün 17+3 olduk sabırla bekliyorum gün sayıyorum 3 hafta sonra kontrolüm var
Selim_Alparslan Esseraa22 bizimkide ilk kapattı bacaklarını kuzum doktorum kiz sandı bos görünce sonra tekrardan bakınca pipisi görüldü 🤣 eşimde kesin mi diyince kadin oranın resmini yakalamış ultrason görüntüsünü verdi pipinin🤣🤣
Selim_Alparslan Edizhr doktorum bana guvenilir değil dedi kuzum. Şimdi saçma sapan sonuc gelecek zaten panik atak var iyice olcem 🙄
Edizhr Selim_Alparslan demekki iyi herşeyi yerinde senin kide aynıdır genel de bu haftalarda bu kadar oluyo
Esseraa22 @Selim_Alparslan 😁maşallah bizimde şimdi göstermeyince herkes kız diyor bende olsun kizlarimi 3lerim dedim ama baştan beri erkek hissediyorum ve kontrollerde hep kapalı hareketli ama nasıl bacaklarını açmadan hareket ediyor 😁
Selim_Alparslan Esseraa22 bizimkide zor açtı kuzum ya. Ilk gebeliktede 18. Haftada öğrendik o zamanda acmamisti oda erkek🤣 namuslu bebekler😃