Zehrazrgl Mor-kelebek benim azaldı oldu 2 gündür ne yesem çıkarıyorum maalesef 2 gün sonra 11 haftalık oluyoruz nasipse
mavideniz9696 Selamlar bende 10+1 im bugün. 2 gün öncesine kadar çok mide bulantım ve kasık ağrım vardı 2 gündür bi anda bıçak gibi kesildi şuan hiç yok endişelenmeli miyim bilemiyorum ne düşüneceğimi sizce normal mi bir anda yok olması tüm şikayetlerin ?
aybalasmom mavideniz9696 geçen haftalarda tam böyle hissedip özele gittim çok şükür kalp atışı vardı haftasıyla uyumluydu zaten onu görünce diğer tüm şeyleri sormayı unuttum. Endişe etmeyin siz de bir gün farklı bir gün farklı oluyor çok iyi anlıyorum sizi
Mor-kelebek mavideniz9696 belirtileri bir anda kesilen varmış canım ama yinede kontrole git istersen aklında şüphe kalmasın Allah korusun
aybalasmom Kmsleyll öyle oluyor gerçekten aman sağlıklı olsunlar da biraz da midemiz bulansın ne diyelim🤭🤭
mavideniz9696 aybalasmom benim de normalde kontrolüme 10 gün var ama yarın sabaha randevu aldım içim rahat etsin diye insan iyi bir şey olunca da endişeleniyor 😅🥹
aybalasmom mavideniz9696 öğrendiğim ilk günden beri endişeler peşimi bırakmıyor. Anne olmak böyle bir şey hem çılgınlık hem çok güzel🥹
Evremk 10+3 olduk bizdee. Benim bulantılarım olmadı ama şişkinliğim çok oluyor. Akşamları özellikle çok kötü oluyor. Uykumdan uyandığım oluyor bu yüzden. Sık idrara çıkmamda cabası 😅
Meyra-tt Evremk ah ah o idrar bende de :) Bi de bobregimde taş var cok su icmeye calisiyorum surekli lavabodayim
Ayse71 Kmsleyll çok kötü bi durum ilk gebeliğimde böyle şeyler yaşamadım dedim yani ben hamile değilmişim ilkte şuan bütün hamilelik sonrası belirtilerini yaşıyorum 🤦🏻♀️
zynrn 14 haftalık oldum ne bulantı bitti ne kusma ne iştah geldi nede enerji yatak ve tuvalet dışında hiçbir şey yapamıyorum
Mor-kelebek zynrn Allah yardımcın olsun canım ya benim ilk gebelikte öyleydi inşallah bu böyle olmaz 🤲
Mor-kelebek Arzu_tasan bulantı için ilaç işte canım inşallah faydasını görürsün ilk zamanlar benim için çok iyiydi ama şimdi sanki ilaç ise yaramıyor 😔