Krystal bildircinannesi Adetten önce gelen akıntıyla ayırt edebildim ben. Adetken yoğundu mesela gebelikte açık renkteydi. 7 ve 9. Haftalarda 1 kez geldi bebek oturduğu için daha da gelmedi..
bildircinannesi Krystal benim normalde adetim ilk bir kanama olur ped takarım mesela pede hemen geçer kanamam yoğun olur ve uzun sürer zaten bu sefer ped koymama rağmen iki peçeteden sonra pede geçen kanama yok ama devam eder mi bilmiyorum
Esrackc bildircinannesi siz anlayamazsınız testten sonra kan tahlili yaptıdınız mı? Bir doktora görünün derim
bildircinannesi Esrackc yok yaptırmamıştım bayramdan ötürü memleketteydik daha dönmedim eve geçince yaptıracaktım ona da haberci geldi adet oldum. Birazda sakin psikoloji ile deneyeceğim muayene olmuştum engel bir durum yoktu ama tekrar görünürüz gerekirse
Abcdfghe bildircinannesi evet şuan 26 haftalık hamileyim. Lekelenme 3 gün sürdü adet günümde tamamen bitmişti. Ama aşırı az geldi 3 gün boyunca.
Papatyaaam1 bildircinannesi yerleşme kanamasını nasıl yaşadınız acaba bende bugün adet olmam lazımdı normalde olmadım herkeste görünmüyormuş sanırım kanama ama nasıl olduğunu merak edıyorum
bildircinannesi Papatyaaam1 ben ilk gebeliğimde yaşamadım şu an da da yaşamıyorum adet oldum yani ama ilk başta olabilir mi diye sormak istedim tecrübesi olanlara evet her gebelikte olmuyor