bildircinannesi Bir hafta önce yaptığım testi pozitif gördüm son adettarihine göre 4+5 olması gerekirdi bir saat önce kahve rengi bir lekelenme oldu adet midir yerleşme kanaması mıdır nasıl ayırt ederim ? Zaten yarın falan da devam ederse adet oluyor
Tamarix bildircinannesi dün benden geldi bir damla leke devamı yok 3 gün var sabah test yaptım negatifti
Ntgny bildircinannesi ben yasadım ilk cocugumda da simdide. Bugün adet olmam gerekiyordu sat11 mart. Dün agrıyla bir kahverengi lekeler geldi pedin orta kısmı doldu oylr bir lekelenme. Bugün sabah bazen hic gelmedi peceteye bazen geldi ama icerisinde hic kırmızılık olmayacak. Gögsümde cok hassasiyet ve agırlık oldu. Ordan anladım zaten. Betama baktırdım pozitif geldi
Anonimb bildircinannesi benimde öğrendiğim gün akşamına çok açık kahverengi gelmişti. Sonrasında çok ayakta kalıp süpürge falan açmıştım o gün de akşam çok koyu sarı kahve gibiydi başka gelmedi. Kahverengi çok önemli değil demişler ama insan stres oluyor yine de. Ama ben Dr gitmedim devam etmediği için
Krystal bildircinannesi Adetten önce gelen akıntıyla ayırt edebildim ben. Adetken yoğundu mesela gebelikte açık renkteydi. 7 ve 9. Haftalarda 1 kez geldi bebek oturduğu için daha da gelmedi..
Abcdfghe Benim adetime 3 gün kala kahverengi lekem olmuştu ama cok cok az geliyordu. Adet günüme kadar sürdü. Adet günü ise normal beyaz akıntıya dönmüştü. Bir daha olmadı zaten 3 gün kala test yaptığımda pozitifi gördüm.
Abcdfghe bildircinannesi evet şuan 26 haftalık hamileyim. Lekelenme 3 gün sürdü adet günümde tamamen bitmişti. Ama aşırı az geldi 3 gün boyunca.
bildircinannesi emime7esin sadece tek seferlik midir ilk gebeliğimde yaşamadım ondan merak ediyorum bugün bir lekelenmem oldu bir hafta önce test yapmıştım silikti ama belirgin pozitifti şimdi acaba adet mi oldum diye düşünüyorum adetim 2 gün geçti
mucizem4423 bildircinannesi tekrar test yap kuzum adetin geçtiyse net çıkar Yerleşme kanaması da benim kş hafif pembemsi peçete gelen bi lekeydi yoğun değildi 2-3 kere daha peçeteye gelen açık pembe renkli şekildeydi sonra geçti olmadı daha 1-2 saat sürdü anca
bildircinannesi mucizem4423 kan vereyim net aklımda şüphe bırakmayayım o zaman sabaha kadar kanama olmazsa yarın vereyim umarım yerleşiyordur
bildircinannesi Ntgny benim de lekelenmem böyle afedersiniz adet bitiminde kahve leke gibi ama bilemiyorum göğüslerim de böyle sanki süt dolar sızlar ya onun gibi oluyor ama yine de bir yanım buruk keşke sizin gibi olsa😍
Ntgny bildircinannesi içinizi ferah tutun allahım nasip ettiyse saglıkla olr insallah. İlk gebeliğinizin cinsiyeti nedir ☺️