pol34 Mavili1480 ben 7 kilo almıştım. Açlık tokluk şekerine de düzenli bakılıyordu başka bir sağlık sorunumdan dolayı. Bünyeden bünyeye ve yaşa göre de değişebiliyor tabi
Mavili1480 History5 Doktorunuzu dinleyin mutlaka bana yapalım dese yapardım açlık tokluk dedi onu yaptıracağım aksi bir durum olsa tehlikeye atmazdı diye düşünüyorum
Mavili1480 Gulsen0178 Şekerli suyu içmek zor oluyor gerçekten ama iç dese mecbur içerdim açlık tokluk daha iyi olacak
Gulsen0178 Mavili1480 aç karnına içmek bide cok daha zor bence cogu doktor aç için diyormuş en iyisi açlık tokluk
Aysecikkxdtutu Mavili1480 açliginiz yuksege yakin cikiyorsa yaptirmakta fayda var doktor bütün kan tahlillerime baktı acligin normalinde altinda yaptirmasanda olur dedi
Kumsalzeyus Mavili1480 şükür hiç sıkıntı yaşamadım takviye bile almıyorum bedenini dinlersen ne yemen gerektiğini söylüyor aşırı tatlı yiyorum hatta
Ronza Mavili1480 iki gebeliğimde olmadı diye yaptırmayacaktım ama idrarda çıkınca yaptırdım açlık iyi 91 tokluk 199 çıktı
dilsinati Mavili1480 1.gebeliğimde yaptırmadım. Bu 2.gebeliğim yine yaptırmadım. Gerek yok. Açlık kan şekerime bakılmıştı sağlık ocagında gayet normal değerlerim bu nedenle yaptırmadım doktorda asla bahsetmedi zaten
De25 Mavili1480 ben 2 kızıma da şeker yüklemesi yaptirmadim zararlı diye Evde cihaz aldım 15 gün boyunca kendim günde 4 kere ölçüm doktor baktı şekerin yok dedi
Anonymouse Ben de yaptırmadım, doktorum gerek görmedi benim kilomun ve bebeğimin kilomun normal olduğunu söyledi. Emin olmak adına bi süre evde açlık tokluk ölçtüm