meridesign Kızlar selam bugün 10 haftalık olduk çok şükür ama hiç karnım büyümüyo daha erken mi bunun için sanki boş hissediyorum bayramdan önce gittim en son kontrole bebeğim ve kalp atımı iyidi aslında ama herhangi bir lekelenme kanamadan çok şükür yaşamadım ama psikolojik olarak mı bilmiyorum sanki bebeğim yokmuş gibi geliyo napcam ben böyle ya bende mi oluyo sadece bu durum 🥺
anneolmakneguzel_ meridesign ilkinde 5 aylıkken çıktı smdi 4 aylıkken. Sizin ki daha tohum yer bile kaplamıyor sabır 😅
262634nur meridesign size öyle geliyodur banada hep öyle gelıyordu bulantı vs olmayınca hamıleymıs gibi hıssetmıyor ınsan ama olumlu düşünün hep bısey yoktur ben 19 hafta oldum ıkıncı gebelık hala karnım yok kımse anlamıyor hamile olduğumu ☺️
Parinas meridesign 10 haftada büyümemesi çok normal. Hatta ilk gebelikse 20leri bulabiliyor karnın çıkması. Yok gibi hissetmek de normal bence ben burdayım diyeceği bi belirti yok çünkü. Özellikle bulantı sancı ve yoksa. Çok pimpirik yapıyorsanız fetal doppler alın diycem ama onun için de küçük daha duyamayınca panik olacaksanız o da sıkıntı
saglikciaanne 22+3 haftalık , 500 ge bebek , 500 de sivisi torbası olsa bir kg eder :) hiç kilo almadım göbeğim yok . Bebeğin en hızlı buyume döneminde göbeğiniz çıkmalı normalinde yani 25 ten sonrası ;)
meridesign Parinas onu duydum ama ozaman daha kötü olur habire habire istemsizce dinlemek isterim yani hiç girmiyorum o işe 🥲
Parinas saglikciaanne anladım iç karnınız geniş demekki. Benim ikincide 20de çıkmıştı. 3ncü de 16da çıktı 🥴ama zayıfım karnımda dümdüzdü öncesinde ondan kaynaklı da dikkat çekiyor olabilir 😀top yutmuş solucan gibi oluyor
Parinas meridesign aynen. Ben ilk gebeliğimde sizin gibi olmuştum. Hiç bulantı ağrı vs yaşamadım. Lekelenmelerim oluyordu sadece. Sürekli panikle doktora koşuyorduk😀diğer gebeliklerimde bulantının nasıl bi nimet olduğunu anlamış oldum 🙈
saglikciaanne Parinas diz zayıf olduğunuz için olabilir ben dengeli ve sağlıklı besleniyorum . İlk gebeliğimde altıncı aydan sonra binada çıkmıştı 7 kg ile doğum yaptım oğlum dört kg doğdu bunda da gebeliğimin öğrenip öğrenmez sağlıklı beslenmeye dönüş yaptım. Henüz kilo almadım göbeğim yok. Zayıf kişilerde biraz top gibi çıkıyor evet
Parinas saglikciaanne maşallah harikasınız. Bende sağlıklı beslenmeye çalışıyordum ama Ramazan araya girince oruçta 1 kg almışım malesef 🙈tekrar başladım sağlıklı beslenmeye. İnşallah çok almam. İlk gebeliğimde bende 4 kg doğurdum ama +13 almıştım 🤭 ikinci de daha dikkatli olup +9 aldım. Alabileceğimiz minimum kiloyla doğururuz inşallah hepimiz ☺️🤲🏼
meridesign Parinas bulantı biraz yaşadım ilk ayda ama sonra geçti çok aşırı da değildi ama herhangi başka sıkıntım yok şükür desenize belanı mı istiyorsun daha ne otur oturduğun yerde 😁😁 ya ben tüp bebekle hamile kaldım 2 tanesi olumsuz sonuçlandı bu 3. Şükür tuttu ama ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum endişe heyecan çok sanırım tecrübesizlikten kaynaklı 🤗