Elifff2112 nur233 ben şu an 34 um 33 de 2 kiloydu bir sonraki kontrolum 37. Haftada o zamana kadar duzgun beslenicem bakalim nasil.olucsk
nur233 SuEr_Tu1512 Ayshababy Citirmom NurYm Elifff2112 Girlmama Elifff2112 Ecemom_ Minikeller38 Leylasiva21 Minikmucizemmm26 Sedset iremd-1798 MervEslinArden DogaLina_ Kızlar hepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz bana ❤️❤️❤️🥹
Ecemom_ nur233 benim bebeğim de 32+1 de 1775 gramdı bana da az gelmişti. Ama 34 den sonra aniden kilo almaya başladı maşallah. Her gün yoğurtlu yulaf ezmesi 1 tane muz bir avuç ceviz 1 bardak kefir ve bir avuç kabak çekirdeği yedim. Çok faydasını gördüm. Haftada 1 balık ya da kırmızı et haftada 2 bakliyat yemeği kesin yedim.
Minikeller38 nur233 canım benimde öyledi doktorum eski kaşar + muz + çerez + sütlü bal + kefir + et balık tavuk bol yeşil sebzeli yemekler ve baklagil liste yapıp vermişti aklıma gelenler bunlar canım düzenli sabh öğle akşam ve ara öğünlü yaparsan kilo alacaktır inşallah canım
Minikmucizemmm26 nur233 kahvaltı da iki yumurta yiyorum bazen bol kaşarlı tost yapıp yanına bı tane de yumurta haşlıyorum tost olmasa da kaşarı muhakkak tüket ara öğünlerde çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz sade maden suyu sade kefirle muz nesguikli süt ve akşam yemeklerini çoğunlukla proteinden yana kullan çok güzel kilo aldırıyor bunlar
Sedset nur233 aynı şey benim de başıma geldi bebişimde hep hafta olarak gerilik vardı bir hafta ölçümde hata olmuş bir hafta sonra tekrar gel demişti ama o bir hafta hiç geçmedi bana bana da dedi eğer gelişimi olmazsa alıyoruz dedi şimdi Salı günü kontrol var merak ediyorum kaç olduğunu kefir ceviz yumurta nohut kuru fasülye ayran yoğurt süt bunları yiyorum olabildiğince umarım bir sonra ki kontrol de güzel sonuçlar alırız 💜
iremd-1798 nur233 35+5 de 2200 gram doğdu bebeğim. Küçük minyondu boyu da 48 cm di. Doğumdan sonra 2050 grama düştü. Küveze bile girmedi. Şuan 7 yaşında boylu poslu kilosu da normal. Ve küçük doğdu ama çok hızlı topladı kendini. Hiç canınızı sıkmayın. Bebeğe kilo aldıracak şeyleri bol bol tüketin. Bizde 32 de sanırım 1550 gramdık. Sonrasında ben daha düzenli ve bebişime kilo aldıracak şeyler yedim. Sağlıkla kavuşun inşallah ❤️
MervEslinArden nur233 Kaşar peyniri, muz, Süt, badem, ceviz, yumurta sık çok tüket bebeğe en çok kilo yapan
DogaLina_ nur233 bol protein tuketmelisin et balik en cok bebege kilo aldiranlardan ve mumkunse dinlenmelisin bol bol
Kubra998 nur233 canim bak benim bebeğim 34 haftalik 2900 doğdu ama yaşamadı en önemlisi sagliginin iyi olması yoksa kilo bi ise yaramiyor kendini üzme sağlığı yerinde mj bebeginin
Kubra998 nur233 ben gebeligimde sürekli avakoda ceviz yumurta kaşarlı tost salata falan yedim balik da çok işe yariyordu ama dediğim gibi i bebek iri olsa da önceliği Herman sağlığı
A145N nur233 bol bol kısır yap ye canım benim yeğenim de o haftalarda kilo almamıştı ablam bol bol kısır yedi yesilikle 3 kilo 700 gramla doğuma gitti bulgur bakliyat çok iyi kilo aldırıyor bebege
RavenReyes Bebeğe en çok kilo aldırın şeylerin avokado, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, ceviz, yoğurt , peynir yeşil sebzeler olduğunu söylediler bana da bunları günlük tüketmem önerildi. 21 haftalıkkn 450 gr dı şuan 23. Haftadayım kilosunu bilmiyorum.
Aniiiskosu nur233 iki tane haşlanmış yumurta en az her gün. Tahin pekmez istersen içine muz ve ceviz de at. Süt ve süt ürünü bol bol su bir haftada ben böyle toparladım çocuğumu sende yaparsın ve stres yapma o şu an en güvenli yerde içinde. Ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün.