Anonymouse Gebeliğimin başında doktoruma sormuştum eğer kahve bağımlısı biriysen günde bir fincan içebilirsin demişti ama benim içim rahat etmedi haftada bir içtim ilk 3 ay falan sonra da mide yanmalarım başladı içemedim midem iyi olursa içiyorum
Zarifbblog almirmomy granül kahve kanseri tetikleyen işlenmiş bir kahve çok zararlı kabızlık zamanlaro dışında granül tercih etmiyorum ben. Genelde filtre ya da türk kahvesi içiyorum canım
Esrackc almirmomy hangisini canım isterse. Bir gün türk kahvesi bir gün mocha bir gün latte farketmez
tgcss Sevinc44 1 fincan filtre kahvede 200 mg kafein var. Günde 1 fincan içilmesinin bir sakıncası olmaz
tgcss almirmomy almirmomy granül kahve suda tamamen çözünüyor, suda tamamen çözünen kahve değildir yapaydır:) ama filtre kahvede türk kahvesi gibi telve kalır farkettiyseniz, suda tamamen çözünmez:) gerçek kahve içmiş olursunuz:)
Efendininannesi almirmomy ben doktoruma sordum günde 1 fincan Türk kahvesi açık olduğu sürece çayı içebilirsin dedi filtre kahvenin kafein oranı sanırım diğerlerine göre yüksek olduğu için içilmiyomuş
TheMuhtesem almirmomy french press ile de güzel kahve yapılıyor. Granül kahve biraz mide yakıyor bende