Sevinc44 almirmomy evet var, alışveriş sitelerinde direkt kafeinsiz granul kahve diye aratırsan çıkar
Mucizemyoldaaa_ Öğrendiğimden beri hep kız hissediyorum ben beni görenler hep kızın olacak senin diyorlar 😁 çok heves ediyorum ama bakalım İnşallah sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün aklı yerinde hayırlı kızım olur🤲🏻🩷almirmomy
dygsss almirmomy içiliyor canım dr seyfettin özvuralın bu konuyla alakalı videosu var izleyebilirsin içilebilir diyor
Anneadayii_ almirmomy tam kahvem elimde bu başlığa denk geldim 😂 ben 16+2 deyim bir hafta öncesine kadar tiksinmiştim kahveden şimdi tekrar içmeye başladım günde 2 tane sıkıntı değil diyolar ben bi tane içiyorum yine de dikkat etmek lazım
cakirbebek almirmomy aslında hepsi sağlıksız ama bir tane icilse sorun olmaz herhalde gün içinde neler yiyoruz çünkü
Yaseminbasdag Doktoruma sormadım ancak kahve, çay tüketiyorum. Kahve bir taneyi geçmeyecek şekilde ama çaya dayanamıyorum 🫣🫣
Esrackc almirmomy hangisini canım isterse. Bir gün türk kahvesi bir gün mocha bir gün latte farketmez
tgcss almirmomy almirmomy granül kahve suda tamamen çözünüyor, suda tamamen çözünen kahve değildir yapaydır:) ama filtre kahvede türk kahvesi gibi telve kalır farkettiyseniz, suda tamamen çözünmez:) gerçek kahve içmiş olursunuz:)