selili Bounty Fnd25 İkinize de hayırlı uğurlu olsun😍 Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin kolaylaştırsın işlerinizi inşallah🙏🏻😍 medline ve ilay hoca süreçlerinizden de memnun kaldınız gibi hissettim konuşmalarınızdan inşallah öyledir ben de mutlu oldum darısı başıma inşallah🙏🏻🙏🏻
Ays-e0150 Güzelyalı Hastanesi’nde dr. kıvılcım bektaş var istersen bir arastir instegram sayfasida var oda genelde normal doğum yaptırıyor benimde doktorum aynı zamanda daha doğumuma var Kasım sonuna inşallah ama
Fnd25 Bounty resmen hissettim biliyor musun hemşireyle sohbet ederken ilay hocanın normal doğumu geldi dedi acaba sen misin diye düşündüm normal doğumla sonuçlandı değil mii
Bounty selili ay İlay hocanın karşıma çıktığı güne şükürler olsun valla billa canım hocam 🙏🏻 ben Medline dan da memnun kaldım umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın nasıl gidiyor 😍
selili Fnd25 Bounty Ay ne mutlu sizee gerçekten ben de çok pozitiflendim sayenizde ilay hoca pamuk gibi biri çok şanslıyız🧿😍 Benim de çok şükür detaylı ultrasonum yaklaşıyor şu anlık bir sıkıntım yok inşallah böyle devam eder🩷🩷
Bounty Fnd25 ay ciddi misinn ya 🥹 ben sana yazıp bir hayırlı olsun demeye gelmeyi düşündüm ama inan öyle bi giriş yapıp öyle bi çıkış yaptık ki 😂😂 evet öyle oldu hala hayal gibi geliyor çok değişik 😄
Fnd25 Bounty aklın başında olmuyor ki buraya bile zor girer olduk😁😁 bu arada çok sevindim normal doğurmana sezeryan berbat bişe hayattan soğuttu ağrısı beni 😁 o kadar istedim normali ama olmadı kısmett
Bounty selili oh ne güzel 🙏🏻 aklına takılan bi şey olursa mutlaka yaz benim de hastaneyle ilgili bi sürü tereddütlerim olmuştu çünkü
Bounty Fnd25 oy canım benim ya olsun sağlıkla doğsun inşallah bundan sonrası çook daha rahat güzel geçer 🙏🏻🙏🏻
selili Bounty ay çok teşekkür ederim şu an daha ileriki dönem detaylarına odaklanamıyorum ama zaman ilerledikçe sorularım olur o dönem için hep aklımdasınız böyle demeniz bile yeterli🩷