Asli1136 Ipek321 amin insallah bugun 5+0 olduk bakalim insallah hayirlisi Ile kalp atisini da duyariz
Ipek321 Papatyakiz benim de adetim 5 gün geçiti teste yaptım pozitif çıktı canım sonra bekledim ve adet olmadım hala benzer belirtiler var bel kasık ağrısı aşırı bir akıntı şuan doktora randevu aldım ve bekliyorum inşallah hamlesindir gönlüne göre olsun 🎀🌸
Papatyakiz Ipek321 yarın randevum var benimde bel ve kasik ağrım devam ediyor akintim da var çok inşallah ikimizde hamileyizdir canim🤲🌸
ogretmennn Hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız okurken gülümsememe engel olamadım çok tatlısınız :) umarım bana da nasip olur dua edin lütfen
Ipek321 ogretmennn ahh canım benim rabbim en güzel zamanda en güzel duygularla tattırsın sana anneliği bol bol dua ederim senin için 🎀🌸
Ecemyurdakul Ipek321 Aaaa benimki de 4+5 yazıyor uygulamada hocam da 3-4 haftalık dedi ama bakalım beta mı merak ediyorum bende 🤭
Ipek321 Ecemyurdakul sormayın valla bende aşırı merak ediyorum çok da var kontrole günler geçmiyor 🤭🥹
Papatyakiz Ipek321 ilişkiden sonra çok hafif pembe renkli kan gelmesi de acaba hamilelik belirtisi mi öyle okudum ama emin olamadım 🙈 6 gün oldu bugün reglimin gecikmesi.
Ipek321 Papatyakiz biliyor musun ben son hamile olduğumu öğrenmeden aşırı akıntı sorunu yaşadım sonra 5 gün adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı ve akintim devam ediyor rahatız ediyor biraz doktoruma danışıcam 🤭
Papatyakiz Ipek321 reglim geciktigi halde sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı var fakat ilişkiden sonra peçeteyle silince çok hafif pembe bir lekenme geldi. Akıntım zaten hala var hamilelik belirtisi mi bilemedim bu lekenme 🙈
Papatyakiz Ipek321 dün akşam yaptığım 2. Çizgisi silik canim sabah yaptığım da birşey yok üzdü vallaha bu durum hangisi doğru bilemedim yarın sabah randevu aldım bakalim😣 kan vericem 6. Güne girdim gecikmede🥺
Papatyakiz Ipek321 sabah hastaneye gittim muayene oldum kan aldılar öğleden sonra sonuç çıkacak bakalim🌸
Ipek321 Papatyakiz akşam testleri genelde yanıltıyor en güzeli sabah ama en doğrusu kan vermek üzülme içini ferah tut yoksa da şöyle düşün demek ki zamanında değilmiş en güzel zamanda gelip seni bulacak emin ol yeri kan verdikten sonra güzel haberlerini bekliyorum 🥰🎀
Papatyakiz Ipek321 beta hcg 2.40 çıktı prolaktin değeri olması gerektiğinden yüksek gebelik var mı sence canim 🙈 elim ayağım titriyor 😁🤲
Ipek321 Papatyakiz doktora sorman en garantilisi ama bence yeni başlarda olabilirsin yani gebelik olabilir canım ayy bende hayvanlandım 🥹🥹🎀🎀
Papatyakiz Ipek321 ayy bende heyecanı görsen canim elim ayağım titriyor smdi geldim bakalim ne dicek doktor 🥺🙈
Ipek321 Papatyakiz heyecanına ortak olmak çok güzel inan bende aşırı merak ediyorum mutlaka haber ver güzel haberlerini bekliyorum 🥹🎀
Papatyakiz Ipek321 negatif dedi doktor 2.40 olmasına rağmen 🥺 adet söktürücü ilaç verdi içsem mı biraz daha beklesem mi bilemedim 🥺🥺😣