Ecemyurdakul anneoluyorumm13 doktor pazartesi bir daha baktır dedi ama dayanamayacam sanırım bugünden baktıracak dediğin gibi korku ve heyecanı aynı anda yaşıyorum
Ipek321 Ecemyurdakul şuan 4+5 olduk tabi ben adetim göre uygulamadan hesapladım bakalım doktor kontrolünde kanda ne diyecekler aşırı merak ediyorum aşırı 🥹
Mehtap_00 Buse4161 benimde ilk başta düşüktü 35.4 dü ertesi gün 41 oldu 2 gün sonra 97 daha sonra bi anda 820 çıktı ultrason da kese gözükmüştü doktr bile şaşırdı 820yle ultrsnda nasıl gözükür diye 😂
Mehtap_00 Buse4161 inşallah stres yapma diyemicem sana bende çok stresliydim 7 yıl sonra ilk defa olunca 11+1 ama hala ister istemz stres oluyo malesf
Ecece440 Ipek321 ben de dün test yaptım pozitif. Aynıyız sanırım ama daha kan vermedim yarın ve çarşamba vereceğim inşallah düzenli artış olur🙏🏻
Ipek321 Ecece440 merhaba bende randevuyu 18 ine buldum hem biraz ilerlemiş okur hemde net olur diye düşündüm ama günler geçmek bilmiyor inşallah hersey güzel olur ve sağlıkla kavuşuruz 🎀
Ecece440 2.gebeliğim 😍 4+4 benim de ama insan çok korkuyor ya bir şey olursa ilerlemezse diye. Annelik delilik
Mehtap_00 Buse4161 kesinlikle hak veriyorum sana aynı şeyleri yaşadım ve mümkün değil sadece bol bol ye iç dinlen galiba kucağımza alana kadar o stres bitmicek 😂 Rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin hepimizin de ♥️
Ipek321 Marsmelow Ah ne güzel bir haber zamanı gelmiş ve rebbim size nasip etmiş amin inşallah hepimiz sağlıkla güzellikle kucağımıza alırız valla 3. Gebeliğim ve hala ilk gibi heyecanlıyım tekme attığı zamanları iple çekiyorum 🥹♥️
Ecemyurdakul Ipek321 Aaaa benimki de 4+5 yazıyor uygulamada hocam da 3-4 haftalık dedi ama bakalım beta mı merak ediyorum bende 🤭
Ipek321 Gul1402 Çok teşekkür ederim canım 🎀 amin inşallah herseyi düşünüyor insan Çok da merak ediyorum 🥹
Ipek321 Trakyali merhaba hemen hemen Aynıyız ve bende de özellikle sol tarafımda aşırı bir ağrı var veee o akıntı beni aşırı rahatsız ediyor doktora gidince mutlaka danışacağım 🥹