Su123 Basakmustafa sezeryan doğum olucak Allah nasip ederse kızımıda yanımda götürecem eşim ve kızım yanımda kalacak hastanede çünkü kızım benle teması aşırı seviyor babasına düşkünlüğü o kadar yok
gezentianne Basakmustafa Anlatmakla da pek olmaz gün içerisinde ayrı kalın hatta gece de ayrı kalmayı deneyin alışsın🥰 Ben çalıştıgım için oglum alışık ama sizin durumunuzda olan bir arkadaşıma psikolog bu önerileri söylemiş
Basakmustafa gezentianne ben de çalışıyorum. Bir süredir izindeyim sadece. Sabahladı hep babaannesiyleydi. Önceye göre bir tık daha iyi tabii ki ama uyuma durumumuz bizim biraz zor geçiyor. Gece yatarken hem anne hem baba hep birlikte yatağa girmeliyiz onun için. O kendi yatağına ve biz de uyumalıyız. Babası evde olmasa sorun yok tabii benle uyuyor ama ben olmasam ne yapar hiç denemedik
Rafaelli Basakmustafa aynı durumdayız oglum 2.5 yasında bana cok duskun en cokda uyurken beni istiyor, dusundulce aglayasım geliyor aglıyırumda(((, 37haftamın sonlarındayım
Basakmustafa Rafaelli ben de ağlıyorum sonra diyorum o an gelse kapadım düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum resmen. Geçecek elbet ama nasıl geçecek acaba
Sdefbyrakc Basakmustafa hissetmeden gidip gelmeniz imkansız gibi ama inşallah çok zorlanmadan atlatırsınız🌸
Sumisali_ Basakmustafa bende öyleydim çok korkuyordum uyur mu, yer mi, içer mi, ağlar mı? Neler neler geçiyordu kafamdan ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Darısı size inşallah sağ salim kavuşun yavrulanıza.
Birannelikmeselesi Basakmustafa özel hastanedeyse doğumunuz kızınız da gelebilir aslında. Kayınvalidenizle odada kalır. Ama sancı sürecinize tanık olmamalı tabi ki.
Basakmustafa Birannelikmeselesi evet o süreci zaten görmez bir şekilde oyalayan çok olur. Ama kalma konusu zaten şöyle olur. Eğer gece baktılar durmuyor beni istiyor diyorum eşime getirirsin hastaneye
Basakmustafa keyfimin-kahyasi-misin yaaaa kaç gündür postlarda siz de denk geliyorsunuz. Sancınız vardı ama hastaneye gidememiştiniz sanırım. Sancınız mı geldi yatışınız yapıldı 🥹
deletedmom43191 Basakmustafa seni çok iyi anlıyorum bende 2 ve 3 dogumuma evlatlarimi evde bırakarak gittim çok zor oluyor ama şöyle düşün doğum olacak ve hemen yanına gelebilecekler ve sarılıp hasret gideceksin sadece bir kaç saat hasretlik çekeceksin stres yapma doğumun gecikir ne kadar sakin olursan o kadar çabuk doğum olur 😍
Basakmustafa deletedmom43191 sanırım stresten de doğumum gerçekleşmiyor. 40+2 oldum ama gelen giden yok. Sancı oluyor sanıyorum bir kere iki kere sonra bir daha uğramıyor bile
Nidazzyaaa Basakmustafa Malesef bırakamicam gibime geliyor ikinci doğumum olacak ilk oğlum 4 yaşında eşimle beraber yanımda olacaklar hastanede
Basakmustafa Nidazzyaaa sancı zamanında size tanık olmasın sizi odada beklesin yeter o zaman. Yanında ağrınız olsa da biraz dişinizi sıkacaksınız mecbur. Her şey onlar için
Birannelikmeselesi Basakmustafa yani ben eğer imkan varsa gece direkt yanında kalmasından taraftarım. Çünkü kardeş geldi beni bıraktılar gibi olmasın diye. Ben belki hassas düşünüyorum bilmiyorum ama bir aksilik olmazsa doğumda kızımı hastanede tutmayı planlıyorum.
keyfimin-kahyasi-misin Basakmustafa Haraket azalmasi vardı Bide dundendkr adet sancısı gibi düzene girmeyeen sancım vardi kalp atışları sıkıntılı olunca yatış verdiler şimdi düzelmiş şükür suni verdiler kalp atışı sancıyla yine düşerse sezeryana alicaklarmos
Basakmustafa keyfimin-kahyasi-misin çok ilerledi zaten haftamız bundan sonrası riskli. Benim de pazartesiye kadar kendi gelmezse pazartesi günü suni verilecek. İnsan korkuyor o yüzden artık zamanları geldi. Kolay bir doğum olur umarım. Hangisi daha hayırlı ve sağlıklıysa o şekilde gelsin bebişiniz 🙏🏽
Basakmustafa Birannelikmeselesi ben doktorun benim karnımı düzelteceğini sonra da babasıyla sabah gelip beni ve kardeşini alacağını söyledim sürekli 😂
keyfimin-kahyasi-misin Basakmustafa kız suni verdiler olan sancimdan oldum 😂😂75 80 olan sancım gitti 😂😭