Aleyna_nur Bende rüyamda kız gördüm ertesi günde erkek bebek gördüm eğer doktor yanlış bakmadıysa kız bekliyorum
_damlaa Tugceavkrnn Bende ikizlere hamileyim rüyamda bir kız bir erkek görmüştüm rüyam doğru çıktı 🥰🥰
De25 Tugceavkrnn hamilelikte görülen çoğu rüyalar gerçek.ur çünkü kadın hamile haliyle özel bir kişilik oluyor rlbwnde rüyamda hep kızım olduğunu görmüştüm kızım oldu adını bile gördüm yani o derece 😄
Tugceavkrnn De25 ben o kadar çok taktım ki bu durumu iki defa kız gördüm akşam da erkek gördüm ahahhaha delirmek üzereyim çıkarıp sorasim var nesin sen diye 😂😂😂
dilarakocc Valla canım ben oğluma hamileyken rüyamda sarışın bir erkek çocuk görmüştüm aynısı çıktı🤣🤣
Merveasya78 Tugceavkrnn ben hamile kalmadan 2 ay önce oglan gördüm. Tombiş di bide gerçek gibiydi. Hamile kaldım kızım olacak 😊
Tugceavkrnn Merveasya78 bazılarının tersi çıkıyor bazıları olduğu gibi görüyor hayırlısı olsun bakalım sağlıklı olsun da bir ay sonra öğrenicez kısmetse
[silindi] Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce arabamızda oto koltuğunda oturan kız bebek görmüştüm bu kim diyordum, bana o senin kızın demişlerdi sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ve cinsiyeti belli şuan kızım oluyor 🥹🎀