Tugba29_ Tugceavkrnn bende kız görmüştüm oğlum oluyor kız çok istedgm için bilinç altıda tapmış olabilirim
dunyamyavrularim12 Tugceavkrnn canım bende bekarken rüyalarımda erkek bebek görürdüm evlendim gene erkek bebek gördüm hamile kaldım gene erkek bebek gördüm ama sonuç kız 😂😂😂
Sevimlimom Tugceavkrnn bilemiyorum bende bir kaç gün önce sezeryanla doğum yapıyordum kız çocuğum oluyordu 😅
Ozgekiz Tugceavkrnn ben ilk bebeğimde sürekli kız dogurdugumu görüyordum bal böceği bir oğlum oldu 🥰 bu defa da hep erkek doguruyorum 😄 erkek de istiyorum, iki oğlan oynasınlar diye ama bakalım bakalım 😊
Aserpil Tugceavkrnn çin takvimi , Rus takvimi bebek cinsiyet tahmini vs herşey erkekti ama ben rüyamda iki kere kız gördüm. Birinde isim düşünüyordu diğerinde doğum yapmistim. Şuan 40+1 iz kızımı bekliyorum 🎀
arinmommy Tugceavkrnn ben gebeliğimin başlarında oğlum olduğunu onu emzirdiğimi vs görmüştüm ve oğlum oluyor
aysetcdmr_ Tugceavkrnn ben 3 aylıkken falan 3 kere üst üste erkek görmüştüm 1 kez kız görmüştüm oğlum olacağını öğrendim 😄 bence ısrarla kız görüyorsanız rüya da kızdır
aysetcdmr_ Tugceavkrnn içinizden asıl geçen doğrudur ben ona inanıyorum hep ilk çocuğum kız olsun isterdim ama içimden bir ses erkek diyordu hep 😄 ama cidden çok merak ediyor insan çok sabırsızlanıyor
Busraa199 Tugceavkrnn Ben sürekli kız bebek görüyodum hatta ismini bile görmüştüm ama oğlum olacak sağlıklı bir sekilde gelsinler 😅💙