Mavili1480 Sağ böbreğimde genişleme varmış sola yatmam gerektiğini bel ağrısı yapacağını söyledi doktorum başına gelen var mı
Eymen68_ Mavili1480 benim olmuştu ilk gebelikte doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor ağrı yapabilir ama
Ebruaselliya Mavili1480 bana da var demisti doktor bol su ic dedi ağrı yapabilir bebek buyudukce dedi ama 37 haftayiz bi sorun ağrı yasamadim şükür sizde yasamazsiniz umarim🙏
h_h_momss Bende de var,su iç bolca demişti sadece,ilerde çok sıkıntı çıkarırsa stent takılıyormuş böbreğe ama inşallah gerek kalmaz,bu ay ki kontrol de daha iyiydi böbreğim
Burnosunn_annesi Mavili1480 geçmiş olsun canım benim bilgim yok üstte kalsın doktora gidince mi öğrendin ağrın var mıydı
Mavili1480 Burnosunn_annesi Bel ağrım vardı canım genel olarak kontrol sırasında doktor bakınca fark ettik
umutluanneadayi Mavili1480 bel ağrısı kasık ağrısı yapıyor kaç hsftalıksın canım ve bebiş o tarafa çok baskı yapıyor inşallah seninki o tarafa yer yapmaz
Mrvsmt2502 Mavili1480 benimde sağ böbreğimde büyüme var şuan 2.5 cm. 5 ve üzerine katater takılıyormuş takip ediliyorum her muayenede ürolojide muayene ediyor. Evet bel ağrısı yapıyor ama benim bel fıtığımda var o yüzden tam olarak ayırt edemiyorum suyu az içtiğimde sğ bel boşluğum ağrıyo mesela. 3 4 lt su içiyorum her gün
Mavili1480 Mrvsmt2502 Benimde bel ağrım oluyor ama genel olarak ağrım hep vardı bu ayda genişleme çıktı inşallah sorun olmaz
Mavili1480 umutluanneadayi 24 canım bel ağrım var şuan sadece bebişte sağda sola değişiyor kasıklarda hissediyorum hareketlerini
bbaa2805 Benimde sağ böbreğimde genişleme var canım bazen çok çok ağrım oluyor serum taktırıyorum belim de ve kasıklarımda ağrı oluyor hatta bazen karnım bile ağrıyor bol su sol tarafa yatıp bolca dinlenmek gerekiyor özellikle kendimi yorduğum günler ağrıyor
Mavili1480 bbaa2805 Bende temizlik yaptığımda aşırı ağrım oluyor canım dayanacağız artık doğumdan sonra inşallah geçer