MihriiFb busrasafak ücreti biraz fazla ama yine aklımda bulunsun hastane nerdeydi tam olarak ? Çok teskkurler 😗
busrasafak MihriiFb Bahcelievler yenibosna canim baska doktorlarin daha dusuk fiyat olabilir arastir duymustum 😊😙
EsmaKlc MihriiFb 20. Haftama kadar baska doktordaydım memnun kalmadım araştırıp buldum gülsün armağanı tanıdığımız yanındaki diş bölümündeydi o araştırdı en çok tercih edilip memnun kalınan buymuş o zamandan beride geliyorum kafamda hiç soru işareti kalmadı benim
Minikkalpler MihriiFb ben de yeni başladım ama orda bir çok doktor adı duydum Elif, Suna , Didem , duygu hepsinden çok memnun kalmış gidenler ben de duygudan randevu aldım ama iptal oldu özlem hanıma gittim ben de ondan memnun kalmadım
Horizon MihriiFb güneşlide medicine hospital var Dr. Tea onun muayenesi galiba 75 tlydi. Ben hiç gitmedim ama arkadaşım gidiyordu memnundu
Mrvaydn18 MihriiFb özel yamanlar tıp merkezi Eray Balcan'ı öneririm. Bir kere çok sakin bir adam kötü bir şey olsa bile sakin olması insanı da ferahlatıyor. Ayrıca ben de sefaköy medipole gidiyordum odaya girmem ultrasona girmem ve çıkmam 5 dakika sürüyordu ama Eray hocaya kesinlikle istediğiniz kadar yani aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz size sakinlikle cevap veriyor. Muayene ücreti de 50 lira.
MihriiFb Mrvaydn18 orası nerde acaba ücreti gayet iyi ve gerçekten dediginiz gibi 5 dkka anca sürüyor 😶😓
Biray MihriiFb zeytinburnu sante plus hastanesi doç. Dr. Figen kır şahin bar sgk lı 80 oldu gayet soğukkanlı bi doktor ben çok memnunum doğum ücreti de 950 tl dediler normal için sezeryan 1250 idi en son sorduğum da tavsiye ederim
MihriiFb SelviAcar pardon yanlış mı anladim acaba ? Muayne ücretimi 600 🤗 yoksa doğum dan mı bahsettiniz
SelviAcar Morenna birçok hastaneyi aradım anadolu yakası ve avrupa yakası için fiyatlar aşağı yukarı böyle canım.Mesela pendik bölge hastanesinde 450 tl medical park 600 ümraniye hisar 800 önceden acıbedem atakente gitmiştim 600tlye şimdi 1300tl olmuş şaka gibi 😂Ama devlet yada başka hastaneler varmı uygun bilmiyorum iy doktor aradım açıkcası ve 1saat kadar sürdü detaylı utrasonumuz 🥰
Sbnmkls irmikhelvasi şebnem hanım nasıl acaba ultrason cihazı eski hastanede teni doğan yoğun bakımı yok diye duymuştum
Bayanminyon07 MihriiFb merhaba Esenler medipolden bende doktorumdan memnun olmadığım için kontrolu bırakmıştım merak ettim doktorunz kimdi diye ? ☺️ Esenler tarafında oturuyorsanz Avicenna hastanesini öneriyorum hem hastane güzel hemde doktorum çok ilgili bı arkadas abla anne sıcaklığı var işini çok iyi yapan bir doktor gerçekten memnun kalirsiniz..muayeneler 80 lira doğum ücretleri de normal doğum ve zorunlu sezeryan 1500 isteğe bağlı sezeryan 2000 TL ☺️
MihriiFb Bayanminyon07 evet ücretleri aşırı yüksek değilmiş 🙏 çok teşekkür ederim. Fatma bilgehan malesef 3 kisinin tavsiyesi ile gittim öve öve bitiremediler yani.. ama yok ısınamadım gitti. Senin ki kimdi canım 🤗
Bayanminyon07 MihriiFb doktoru anlatmism ismini yazmamisim canım k.bkma ismi Serçin Ordu suanki doktorumun Instagram hesabı var resimleri flan grip bakabilirsn çok iyi bir doktordur hem işiyle hem insanligiyla bende bu konularda çok titiz biriymdr doktor olaylarında Medipol de nur cansu yılmaz diye bir doktora gdiyodum çok çok ilgiszdi suratıma bkmiyodu yani ben kendi kendime konuşuyodum o sadece hihi evet demekle yetiniyodu baktım kendi kemdimn doktoru gibi oldum sinirlenip bıraktım en sonunda orayı iyikide birakmism şuan çok memnunum fiyatları da iyi dediğim gibi hastane Esenler Dörtyol tarafında..☺️
SelviAcar MihriiFb hayır canım detaylı utrason 600 tl ben avrup yakasında oturuyorum kendi hastanem bahçelievler medicana muane ücreti 170 tl oranın 🥰😊😊
MihriiFb Bayanminyon07 Bayanminyon07 evet o doktor için de ilgisiz diyorlardı. Inan benim ki de öyle bişey sorucam konusucam hemen böyle kafasını sallıyor hani tamam sus da git der gibi. Senin doktoruna da bakacağım canım 🙄😂
Bayanminyon07 MihriiFb aynen canım öyle doktorlardan nefret ediyorum işini hakkıyla ypmiyolar dediğim gibi benim doktora bı bak memnun kalırsın eminim Allah herkesi iyi insanlarla karsilastrsn hamilelikte çok zor gerçekten ☺️
Ezgimoms MihriiFb bende Bağcılar Medipol çok fiyat çekince esenlere gitme kararı aldım canım 28+5 teyim şehruz hanıma akrabam tesadüf eseri doğumda karşılaşmış Fatma hanıma gidiyordu nöbetçi diye o girmiş bayağı memnun kalmış sezeryan ve normal doğum fiyatları ne kadar esenlerin birde muayene
MihriiFb Bayanminyon07 inşallah canım benim. Sorma ya insanın içi rahat etmeyince olmuyor. Halbuki hepsine para veriyorsun senin benim param la maaş alıyorlar ama gel de anlat derdini...
nhlblr MihriiFb Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa. Selda mutluay tam dediğiniz gibi bir Kadın. Bende çok aradım ve çok memnunum. Hastane Doğum fiyatıda diğerlerine göre uygun. Muayene 90tl
Morenna SelviAcar benim doktorumun özel muayenehanesi var. Doğumda medical park ve medicanayla anlaşmalı. Ay sonunda gittiğimde konuşacağım doğum ücretini vs. Ondan önce ama normalde bu hastanelerde doğum ne kadar onu öğrenmek istiyorum.