MihriiFb Selamlar 😍 ben esenler medipol gidiyorum suan ama doktorumdan hiç memnun değilim. Şefkat dolu bir doktor istiyorum, karşısında rahat olabileceğim. Bana tavsiye de bulunur musunuz ? 17 haftalık hamileyim...
SelviAcar MihriiFb Bahçelievler medicana hastanesi leyla hnım 2.gebeliğim ilkindede kendisine. Gitmiştim ben çok memnunum çok tatlı bir bayan ve ilgili 🥰Tavsiye ederim😍😊
MihriiFb Minikkalpler fatma bilgehan. 3 kişinin bayaaagi bir övgüsü ile gittim ama hiç memnun kalmadım ilgisiz bence.
Horizon MihriiFb MihriiFb Bende ona gidiyordum (medicana haznedar Leyla Ercan) en son sgk anlaşmalı olarak 165 tl ödedim (5 ocak) ama zam gelmiş midir bilmiyorum. Şimdi değiştirdim. Ama bunun doktorla bir alakası yok kadın çok tatlı çok anaç biri hamile kalmadan önce de gidiyordum. İlk gebeliğim boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım o hastanede oldum. Doktor değilde hastane kaynaklı iyi hissettirmediği için artık gitmiyorum. Yani doktor deseki tamam başka hastanede doğumunu yaptırırım devam ederim. Ama öyle bir durum söz konusu değil. Artık Koç Üniversitesi hastanesine devam ediyorum. Doç. Ebru Çelik muayene ücreti sgk anlaşmalı 240 tl. Bu doktordan daha da memnunum enerjisi yaklaşımı çok iyi hissettiyor sanki yıllardır tanıyor gibiyim.
Uztembusraomer MihriiFb 125 tl yanilmiyorsam ben ozel sigortayla gittim hep sgkli yanilabilirim canim.ama siddetle tavsiye ederim kocasida o hastahanede genel cerrah her konuda superler
Minikkalpler MihriiFb ben de yeni başladım ama orda bir çok doktor adı duydum Elif, Suna , Didem , duygu hepsinden çok memnun kalmış gidenler ben de duygudan randevu aldım ama iptal oldu özlem hanıma gittim ben de ondan memnun kalmadım
Sbnmkls irmikhelvasi şebnem hanım nasıl acaba ultrason cihazı eski hastanede teni doğan yoğun bakımı yok diye duymuştum
MihriiFb Nursevda bunu okumuştum internette fakat kötü yorum yapanları da vardı ? 🤔 siz hala devam ediyormusunuz kendisiyle ve ınstagram adresi varmi acaba doktorun
MihriiFb Horizon malesef bu fiyatlar bana cok yuksek 😫 yani eger verme durumum olsa evime 5 dk uzaklikta turkiye hastanesi var hele birde doktorum vardı orada, düşük yapmıştım ben kürtaj olmuştum 😓 ama bir melek ti yani kadın.. keşke hastane fiyatı yüksek olmasaydı da hep ona gitseydim 🤷♀️ yapacam birşey yok yine de bilginiz için teşekkür ederim ❤
EsmaKlc MihriiFb 20. Haftama kadar baska doktordaydım memnun kalmadım araştırıp buldum gülsün armağanı tanıdığımız yanındaki diş bölümündeydi o araştırdı en çok tercih edilip memnun kalınan buymuş o zamandan beride geliyorum kafamda hiç soru işareti kalmadı benim
Horizon MihriiFb güneşlide medicine hospital var Dr. Tea onun muayenesi galiba 75 tlydi. Ben hiç gitmedim ama arkadaşım gidiyordu memnundu
MihriiFb busrasafak ücreti biraz fazla ama yine aklımda bulunsun hastane nerdeydi tam olarak ? Çok teskkurler 😗