Mry2020 Ayshababy Allah yardım etsin hepimize benim daha 27.haftam suyum biraz fazla ama bebek gelişimi ilerde değil bir haftanın sonunda belli olacak sanırım
Ayshababy Mry2020 benim haftasıyla uyumlu suyu normal hiç bi belirti yoktu beklemiyorduk şeker çıksın
Ayshababy Papatyam2608 evet o benide yükseltmiyor ama ekmek sabah bi dilim yesem bile uçuyor sabah hariç sıkıntım yok açlık sorun
Papatyam2608 Ayshababy tam buğday ekmeği mi yükseldiyor diyetisyen bana 3 dilim yazmış fazla bile geliyor
Ayshababy Papatyam2608 evet tam buğday ekmeği yiyorum öğlen akşam sorun yok ama sabah ani yükseltiyor
Papatyam2608 Ayshababy anladım cnm benim bazen yediklerim abi yükseltiyor dikkat edeceğiz artık İnlallah sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Papatyam2608 Ayshababy kaç haftalıksın acaba ben Salı 30 haftalık olacam benim sezatuan olacak ilk doğumum ölü doğum olmuştu sezatuan olmultum 38 haftata alırız kucağımıza diye düşünüyorum bakalım
Ayshababy Papatyam2608 30+3 haftalığım başınız sağ olsun inşallah bu bebeğinizi kucağına alırsınız benim 12 haftalıkken düşüğüm var inşallah bende 37 38 haftalarda gelsin istiyorum