ilkeli Bat 5 Nisan yani yarın. 3 farklı test de silik çift çizgi çıktı şimdi kan verdim 32 çıktı sizce düşük mü bi gün kalaya göre
1BebekveAnnesi1 ilkeli ben 25 ile öğrendim önemli olan 2 günde bir en az%60 artış göstermesi diyor doktorlar
ynzl ilkeli ben 3 gün gecikmede bile 57.5 ile öğrendim. Düzenli artması önemli düşük veya yüksekliği değil ❤️🧿
cakirbebek ilkeli ya bende 1 Nisan’da verdim 58 çıktı beta daha vermedim kan haftaya doktora randevu aldım ama yinede içimde korku hissediyorum strese girmiyim diye sürekli kan vermek istemedim. Kanama olmadığı için biraz rahat içim
ilkeli ynzl daha önce 7 haftalık kalbi durduğu için aldırmıştım aralıkta da kimyasal geçirdim. O yüzden yine kötü olacakmış gibi geldi umarım güzel ilerler teşekkür ederim
ynzl ilkeli Kaygınız çok doğal, anlayabiliyorum. İnşallah sağlıkla ilerleyecek stres olmayın ❤️🧿 Hiç betayla alakası yok kalp durmasının. Düzenli artsın yeter 🥰
ilkeli cakirbebek cakirbebek randevu günü yine kan verirsiniz o zaman artış gözükür. Ben de artışı takip edip haftaya cuma doktora gitmek istiyorum belki kimyasal olur korkusundan boşuna gitmiş olmayayım dedim
Nilaydaaa cakirbebek bende öyle benimde 56 falan çıktı randevum var çarşamba günü doktora kan değerimi bidaha gitmedim 5 gün geçti baktırmaktan da çekiniyorum açıkcası ama inşallah birşey yoktur 3 test yaptım hepsinde vardı birdaha gitmedim ama kafamda var en azından sağlık ocağına gidebilirim belki pazartesi gitmiş olsam kaç çıkmış olması gerekir acaba ozamana kadar öğrendiğimden 6.7 gün geçmiş olucak ilk kanda çıkanda 56 ydı
Mnzek cakirbebek cakirbebek merhaba bende 1 Nisan’da 77 ile ögrendim sat 11 mart yumurtlama 21 mart 1 nisandada 77 ile ögrendim bir önceki dış gebelik olduğu için çok korkuyorum ama onu adet günü 34 ile ögrenmiştim bana göre adet 5 nisan uygulamaya göre 8 nisan pazartesi kan vereceğim inşallah bu sefer güzel ilerleyecek sizin kaç haftalık
Sevgilimmmmmmm Ben grcikmemin ikinci günü 76 ile öğrendim 8 gün sonra 2596 artış oldu şimdi 30 haftalığım korkma. Önemli olan güzel artması
cakirbebek ilkeli bende haftaya cumartesi gününe aldım randevuyu kimyasal olsa o zamana kadar kanama olmaz mı peki?
ilkeli cakirbebek cumartesi pazar pazartesi Salı 4 gün verdim kendime bekleme süresi kanama olmaz artış güzel olursa öyle giderim. Erkenden gidince sürekli düşünüyorum zaman geçmiyor 🥲
Busranur_mnts maşallah önemli olan değerin düşüklüğü yüksekliği değil düzenli artış olması takip edin değeri hayırla sağlıkla büyüsün <3<3
Mervesp Busranur_mnts canım ben yeni geldim buralara tekrardan yeni gördüm başın sağ olsun hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah bu ay güzel sonuclarla karsılaşalım 🌸
Gozdee6 Merhaba bende sorucam sizeee, çarşamba akşam 9 da 154 ile öğrendim bugün sabah 9 da 260 geldi bana az artmış gibi geldi bi panik oldum
ilkeli Gozdee6 normal sınırda artmış bence. Gozdee6 nerdeyse 1,5 gün o yüzden normal artmış bence. Diğerini pazar gece veya pazartesi sabah yaptırırsanız daha yüksek çıkar artış
cakirbebek ilkeli o yüzden sonraya aldım bende randevu ama yine gorunmeyebilir sağlıklı olsunlar da inşallah
Busranur_mnts Mervesp amin canım allah razı olsun tabiki öyle ya insan ne olursa olsun üzlüyor da sağlıklı şekilde hayırla kolaylıkla olsun duam o. inşallah baklaım doktor adeti bekle gel dedi inşallah adet olmam hemen gebelik olur diyorum :D
Mervesp Busranur_mnts inşallah canım hayırlısı olsun benimde gecen beta 4 e cıktı sonra düştü dün test yaptım var mı yok mu çözemedim
Gozdee6 ilkeli teşekkür ederim insana bi evham hemen yükleniyormuş pazartesi sabahı ver dedi Dr umda sizin gibi