Semy1991 nisoom01 duru_dalan_roxy var bunalr denedim en güzeli dalan bana göre.dalini bilmihorum.acikcasi en parfümsüz en kokusuz hangisi ise onunla yıka şimdi bebelerin vücut cilt yapısını bozmak iyi olmaz onalr hassas.hele ki yumuşatıcı sakın alma kıyafet güzel kokar ama vücuduna yapisir o koku
Devran Uni baby 15 dkka program var onunla yıkadım pis değil diye sadece tozu gitsin maksadıyla zaten ilk kıyafetlerin hepsini ütülenir asla mikrop kalmaz
Hayal0102 Kızlar bu yazdıklarınız kullanılan kıyafetlerdeki lekeleri çıkarır mi acaba ilk oğlumun zıbınlarını falan temiz temiz kaldırmıştım simdi ikinci doğacak nasipse çıkarıp yıkayım dedim bazıları cok sararmış lekeler var ne yapabilirim
monica50 Hayal0102 ebebekteki toz leke çıkarıcıyı öneririm bir gece önceden sıcak suya koyun leke çıkarıcıyla, ertesi gün yıkayın yorumlarda herkes bembeyaz yaptığını söylemiş
Eflalefna Daha yeni dalin le yıkadım hepsini sıvı deterjan.. İlk kızımda da kullandım bir problem yaşamadık.
cerengeredeli nisoom01 bende yıkadım geçen gün ama deterjan kullanmadım duru suyla yıkadım üstündeki toz falan gitsin diye ama siveno aldım onu kullanicam doğumdan sonra
History5 nisoom01 Oğlumda siveno ile başlamıştım arada baby me, green clean karışık kullanıyorum dört yaşında halen ayrı yıkıyorum, kardeşi içinde bunları kullanarım
petronix Ceydaaas1 Yumuşatıcı kullanan var ama ben ilk yıkadığımda kullanmadım alerji yapar diye korktum ama ilerki aylarda kullandım uni baby nin