nisoom01 kızlar bütün eksiklerini tamamladık ama deterjan konusunda kafam çok karışık siz neler kullanıyorsunuz biraz tavsiye verir misiniz
Burcuilker1 nisoom01 ben uni baby kullanıyorum en başından beri memnunum yani bazen e bebek kendi markasını da alıyorum
2prensesannesiiii nisoom01 yani sadece durulamaya atmıştım ilaçsız tozu gitsin diye kullanıldıktan sonra uni baby
Semy1991 nisoom01 granül sabunlar var ya veya çamaşır soda.yumusatici ve parfümlü deterjan kullanmadım.simdi hala öyle yıkıyorum çünkü bebekler hassas kokulu deterjan ile cildini bozmayalim
2prensesannesiiii nisoom01 siveno çok güzel onda yumuşatıcıya gerek yok ikisi bi arada onu da kullandım
monica50 nisoom01 tam zamanında sormuşsun şuan ebebekte deterjanlarda indirim var 😂 doğuma 2 ay aldı dün biraz araştırdım deterjan ve yumuşatıcıyı ebebeğin kendi markasından aldım, bir de bebişe chicco markalı şampuan aldım
Semy1991 nisoom01 duru_dalan_roxy var bunalr denedim en güzeli dalan bana göre.dalini bilmihorum.acikcasi en parfümsüz en kokusuz hangisi ise onunla yıka şimdi bebelerin vücut cilt yapısını bozmak iyi olmaz onalr hassas.hele ki yumuşatıcı sakın alma kıyafet güzel kokar ama vücuduna yapisir o koku
Prensess33 nisoom01 hicbisey kullanmadim duru suyla yıkandı deterjana gerek duymuyorum kullandıktan sonra detarjanla yikayacam zaten
sylvia Siveno aldım ben de ilk kez geçen gün kullandım hafif bir kokusu var portakal gibi. Yumuşatıcı kullanmadım, gerek yoktur yazıyor. Leke çıkarmada etkili midir onu bilemiyorum deneyimlemedim henüz ☺️