2Princess1Mom Ask45 Kuzum testte görür görmez vermedim kanı günün geçmesini bekledim bu süreçte test yapmaya devam ettim koyulaşmayı takip ettim. Adet 2 gün geçince kan verdim. 158 çıkmıştı. 😊
etkafa 2Princess1Mom yaaa çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inaşşlh ozamn benimkide çıkar heralde eğer varsa
Ask45 2Princess1Mom ya ben çok sabırsızım güzel dayanmışsın canım 🥹 Allah bizlerede nasip etsin inşallah
2Princess1Mom Ask45 Sürpriz oldu benim beklemiyordum 2 ay öncesinde 17 haftalıkken kaybetmiştim çünkü. Hem korku hem endişeyle gidip veremedim hemen kanı. 🥺 Ama çok şükür şuan sağlıklı ilerliyoruz. Amin inşallah Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin. 🤲🥰
etkafa Irmak-annesiii18 aaa öyle mi bende emin olmak için sabah yaparım diyorum genelde öyle diyorlar 🤣🤣
Irmak-annesiii18 etkafa öyle diyorlar ama varsa çıkıyor sadece sabah ilk idrarla daha koyu çıkıyor belki ondandır https://hizliresim.com/88ulbcz
etkafa 2Princess1Mom sağlıkla gelsin İnşallh 🌸🌸bende testte pozitif görsem bile kan vermek için gecikme bekleycgm