Ye gitsin bişey olmaz 🤣 ben yeni evliyim eşimle hemen hemen her gece dizi film gecesi yapardık günde yarım saat bile olsa bişey izliyorsak yanında mutlaka içecek, cips, abur cubur yerdik ha tabikide bir oturuşta 2 paket cips yemiyordum ama yarım yarım iki günde yiyordum veya gramajı az bir cipste tek oturuşta 🤣 akşam yemeğinden sonra bir iki adet sigara içerdim keyfine. Hamile olduğumu duyunca anında bıraktım. Arada sırada haftasonları az miktarda alkol aldığım oluyordu o da bitti. Eminim onlar kadar zararı yoktur. Şu an daha yeni hamileyim yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum mesela sakatat, balık çok sevmeme rağmen yemiyorum (sadece somon) Yumurtadan nefret eden biriyim mecburen her gün 1 yumurta yiyorum. Ama canım isteyince çikolata da yiyorum cips de yiyorum. Her gün ağzıma mutlaka küçük miktarda tatlı bir şey atıyorum kızlığımdan beri tatlıya çok düşkünüm. Cipsi de yiyorsam 3-4 günde bitiriyorum. Aslında eşim beslenmesine dikkat etse ben daha fazla dikkat ederim ama koca dikkat etmeyince nefs de yenik düşüyor 🤣🤣