Geleneksel1anne sonbahar_2322 yenmese iyi olur ama yenir kendine eziyet etme mesela koca paketi yemiyorum da onu 3-4 güne bölerek yiyorum ya da kocamdan ve oğlumdan bana kalanı yiyırum😂😂
Geleneksel1anne sonbahar_2322 ben de yerim hatta olsa kusana kadar yemek isterim 🥲 şey yapabilirisn mısır patlat kajun baharatıyla harmanla azıcık cips havası verir gibi oluyor 😂
sonbahar_2322 Gizem1504 Kötü hissetmiyorum bebeğim hisseder Rahat olmaya çalışıyorum nasıl olsa bı kere yiyoruz
sonbahar_2322 Gizem1504 Nereye kadar kısacaz afiyet olsun canım Canın istedini yemek lazım fazla yemedin süreçte bişey olmaz bence
Gizem1504 sonbahar_2322 doktorumda kasma dedi hasta değilsin sen çocuğuna bilerek zarar verecekmdeğilsin dedi haklıda ondan takmıyorum çok yemesemde canım isterse yiyorum
Talentedmom sonbahar_2322 paketli gıdalar yasak hamilelikte canın çektiyse ye valla ben arada yiyorum
Talentedmom sonbahar_2322 canın çok çekiyorsa lavaştan ve mercimekten de cips yapabilirsin çok güzel oluyor
Mucizemyoldaaa_ Valla erken haftalarda bende yedim canım istediğinde tabii sonra kustum dokundu mideme bir daha yer miyim yemem 😂 sonbahar_2322