Sevgiiss Cimcime30 bende yeterlidi diye biliyorum . Sen bu ay takiple günü gününe dene bakalım. Belki yumurtan tam büyümüyordur . PCos var mıydı sende
Sevgiiss Cimcime30 bana da var demişti . Görüntüsü var dedi bir kere kan almadılar . Belki tam büyümüyordur sorun odur.
Busranur_mnts Cimcime30 canım ben martın 15 inde düşük yaptım 6+5 de o yüzden tam bilmiyorum ama nisanın ortasından sonra olurum herhalde beta 0landı o zaman vücut yumurtlamaya başlıyormuş sanki bende de başladı hafif ağrım ve akıntım vardı bakalım beklemedeyim
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 aşılama vs hiç bilmiyorum ama sperm kalitesi hızı normalse bu yumurtan da sağlıklı büyüyecek ise gerek varmıymıs asılamaya
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 kuzu sperm 20 mılyon üstü olması lazım bızım 17.5 doktorun dedıgı aşılama çatlatma ıcın uygun dedı takıp edecek hafataua çarşamba gel dedı bakalım ne olucak
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 bi daha baksın bakalım belki de sorun olmaz polip sıkıntıdır o da geçtiğine göre bu ay da denersiniz. Yumurta takibi cok etkili kuzum birebir görüyorsun yumurtayı sonucta
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 aynen cnm bugün 6.gundeyım 8 mm en büyüğü güzel normal dedı ben zaten geç yumurtlayana bırıyım ona göre Iyı gbı
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 aşkım bence çatlatma yapar önce Nıye kız kötü mü kı Nıye öyle yapmama taraftarısın hahah
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 yok kız bilmiyorum ki nasıl olduğunu 😂 ama bende polipten sonra hamile kalmıstım ya sende de öyle olabilir diye
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 he anladım aşkım dur bakalım hayırlısı haftaya çarşamba gıdın bakım ne dıcek