Cimcime30 Kızlar geçen aydan polıp fln vardı doğum kontrol hapı erıtmıs rahmım temız regl 6.gunundeyım en büyük yumurtam 8 mm mıs sızce nasıl bırde esımın 17.5 mılyon sperm var doktor dedı kı aşılama yada catlama uygun sperm dedı fıkrı olan yazabılır mı
Deletedmom_247 Cimcime30 benim bildiğim sanırıım yumurtayı çatlatmak için yumurtanın 18-22 mm olması ama belki de yanlış biliyorumdur. Daha başındasın büyür o yumurta merak etme canım
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 aşılama vs hiç bilmiyorum ama sperm kalitesi hızı normalse bu yumurtan da sağlıklı büyüyecek ise gerek varmıymıs asılamaya
Semy1991 Cimcime30 canım ben de öyle ilerledim eşimde sorun yoktu bana Pcos dedi doktor ve önce doğum kontrol ahpi kullandım bir ay sonra yumurt takibi yaptı doktor ve Yumurta büyütücü verdi iki hafta kullandım ve takip ediyordu sürekli gidiyrod lm 3 yumurta var ama boyutları iyi dgeil dedi fazl gelismemisti yine gittim 17_18 dedi umutsuz konuştu ama yine de iğneyi yapalım dedi ve eve geldim iğne yaptım gün aşırı ilişki falan işte sonra 14 gün geçti ve test yaptım pozitifti hiç umudum yoktu.allah nasip ederse olur dua et bol bol
Sevgiiss Cimcime30 bebiş geç yumurtluyor olabilesin günde 1.5 mm büyür demişti doktor bana yanlış hatırlamıyorsam
Cimcime30 Deletedmom_247 evet evet haftaya çarşamba gel bakalım dedı sperm sayısı ne kadar olmalı acaba catlama aşılama ıcın
MujganisMom Cimcime30 Canım senin sonuçların hakkında bilgim yok ama normalde sperm sayısı biraz düşük gibi geldi bana ama var yani yeteri kadar. 🧡
Busranur_mnts önce çatlama dener doktorlar aşılamadan önce develtte öyle yani yumurtan kolayca büyür inşallah
Cimcime30 Busranur_mnts ınan ıkısı halkında hıc bılgım yok ılk defa sahıtlık edıyorum özele gıdıyorum ben doktor boş gecmeyelım dedı
Busranur_mnts Cimcime30 ben devlet takipliyim önce 3 defa ilaçla yumurta büyütme yapıcaz dediler ilki olumlu olmadı adeti bekliyorum şimdi bana da dua et. özelde doktorlar daha esnek olabiliyor senin de isteğine göre ama yumurtan sağlıklı büyürse sadece çatlatma iğnesi ile de rahatıkla hamilelik olabilir inşallah
Sevgiiss Cimcime30 eşinin sperm sayısı az olsa da gebelik için ihtimal var diye biliyorum ben , bu ayda olmazsa diğer ay tedavi mi demeyeceksin
Cimcime30 Busranur_mnts regl ne zaman tabıkı dua ederım Rabbım Kımsenın kucağını boş bırakmasın ınsallah evet takıp yapacak bana dedı hanı boş gecmeyelım artık bakalım Hangısı olursa çatlatma aşılama
Busranur_mnts Cimcime30 canım ben martın 15 inde düşük yaptım 6+5 de o yüzden tam bilmiyorum ama nisanın ortasından sonra olurum herhalde beta 0landı o zaman vücut yumurtlamaya başlıyormuş sanki bende de başladı hafif ağrım ve akıntım vardı bakalım beklemedeyim
Cimcime30 Sevgiiss doktor dırek bu ay takıpe başladı esım ıcın ameliyat olur 17.5 mılyon sperm var yeterli bızım ıcın dedı boş gecmeyelım dedı haftaya çarşamba gel dedı yumurta takını artık çatlatma yapar sanırım ıgne alırsın dedı alırım hocam dedım bakalım
Sevgiiss Cimcime30 bende yeterlidi diye biliyorum . Sen bu ay takiple günü gününe dene bakalım. Belki yumurtan tam büyümüyordur . PCos var mıydı sende