Ozgebarut evet bende 3snlk evlyz geri cekilmyle korunmya calsiodk baktik etraftabsnki tek biz kalmisiz gbi goruncemde 2tn erkek dogrdu buyudulr bile ikinci bile okula baslayxk nerdeyse esimle bi yas aralari var artk diorm evde kucuk gorumcde universtye gdio hehrlde deeim oda evlenir hamile kalr ben gene kalamama dedim hatta grmce 3ncye yapar kesin beni gne olmz die karalar baglnmstm doktea gttm hormonlr hersy gzl cikti 5ay denedik en son buda ovulasyonu dediler al yp yaptm ama hic beklemdm oylse son kez ddm denicm snra brkcm olmzsa dedm pat tutturmsmz yumurtlmayi ve o kdr sevinmistk ama benim bi yarim burda okudugm icin diodm annmlre kaynnlra fzla sevinmyn die arkdslrm bisey olmz bsy olmz diolrdi kan gelmeegi surce korkma diodlrdi e diodm oyle olmuomski annede bsy olmuosm kalp dursa usgde ckioms diodum inanmiolrdk smdi hepsi şok oldu sen demistin inanmadik diolr iste eskiden boyle sylr ykmus ya kimse bilmior işin icine grnce bizde ogrednik artk eşim bile dona kaldi sararmisti canim sevgilim benim Alparslanim olck deyip duruodu bnde kiziodum smdi kske yasasaydida isim kavgasi etmesydm diyorum ama basmza gelecgzi vrmis saglikli ilerliodk hic sorun ykken kalbi durmus myomdan demisti kontlrde sali gni parca vr dedi alcz myomu polipmj bakalim alttan kameryla grcez dedilr ne kdr korktm ama doktrm ve personlr o kdr iyilelrdki spinal igne vuruldu bende izledkm opersynu bana sol tarafmda olan sylri gostrdilr megerse onlr yuzmdm olms et parcsnda almadim ddi doktr dgrlni temizledim dedi gtmis oraya tutunmus sag tarafin cok gzl dddi ama iste nasip oda grmis sorunlu yre yerlesmis beslnmesini kesmis ordaki seylrde Allahin isi işte karsi gelemeyiz ins tekrrdan nasip olacak bizede bizde dogum hikayerlmzi burya yazacagiz 😊🎈