Ozgebarut bende yeniyil sabahi kurtaj oldm zaten o haftlra gelene kdr doktorlr hep saglikli ilerlio diye diye nazar degdirdi devlettrklr dinletmemslrdi bile atiyor biz goruoz ekrnda saglikli diolrdi bnde dedim ozele gcrm artk yilbsi gcsn diodm esime doktr ve hastne bulrm tvsiye uzerne ve o sabah leke gldi pembemsi ben de ztn 8.hafta geldgnde tamamen belirtilrm kesilince bi terslk oldgnu farkettm acip okuodm nettede annde belirti olmuo yaziodu esim de inanmiodu hep ben saglam sperm gndrdim hicbsy olms diodu oglan olck bak gor ismini Alparslan koycgz diye heveslere girmisti bende hep hevesini kursagnda birakiodm bak ole deme belki kalbi durck olcek ne blioz basima gelir benimde hicbsy bilemyz diodum ve geldide o gn hastne basimza yikildi alttan bile bakti ve o ani asla unutmama kendi kalp sesimi dinledim ama bebegin kini acti bak dedi yok esimede gosterdi bide babasi bak dedi 2hafta once bebek vefat etmis tmda benim devlttr gidipte saglikli atio goruoz hoplu hatta dedgi zmnda kalbi durmis bska doktrda baktirin oyle gelip krr vrsn dedi biz bskasina gittk ama ne yazikki ayni satima gore 11haftlk olmsi grkio ama ultsnda 9+4cikti ztn oda 7artilarda coooktsn beni birakmis hep hissttim hep ruyaormda bile gordum ve esim agladi cok kardesi bile sasirdi kuzennde ynmza cgrdik ilk defa agladgni gorduk bnse ztn durmu kabullenmis sdce rabbine siginan bir kul idim hep dua ettim sdce dua metanetli olmya calistim isyan etmedim esimde snra dedi hayirlisi buymus verende Allah alanda kuzum bn kurtaj olali bi ay oldu ustne bide histeroskopi ameliyti oldn kisacik surdu sol tarafmda et prcslri gbi sylr vrdi onlari temizledi megersrm sag taraf iyims solda onlr varmis bebegn beslenmsnu durdums smdi onlarida temizldi doktr sali oldm smdi ayaga kalktim hemen eskisindnde iyiyim oturup aglamak zirlamak yok sdece inanc ve dua emin ol mucizler hep var ve cevrmde burda o kdr kisi yasamiski bnlardan smdi hepsinn cocuklari var ikinciye bile hamilelere sana birzdan yazacaklrdir bdne onlardan motive oluyorum tekrrdan anne olacagiz insallah kuzum 😊💕🎈