Ysfansi Yüzümde hamile lekesi çıktı nasıl geçer bunlar ne yapmam gerekir Aslında dikkat ediyorum güneş kremi falan ama çenemde çıktı Kalıcı olur mu ki ya 15 haftalık hamileyim
Ysfansi Irem198 hiç bir çözüm yokmu bunlara oğlumda çillenmiştim o geçmedi belki bu büyük geçer diyorum ama
zynpknt Havva03 ay bende de oldu hep kullanıyorum hem uçları çok kötü oldu aşırı siyahlaştı hemde normal yerleri çil çil oldu
Ysfansi Havva03 yok ben kullanmadım öyle ama 2 ayımda başladı çıkmaya ilk çenemde şimdi direk dudak üstümde hafiften çıktı yine 😔
Ysfansi Serrasmsk geçmiyor diyorlar ya benim çilde değil direk büyük leke Hatta ilk zamanlar görenler kız galiba bu bak leke olmuş dediler Gerçektende kızım olucak 🥰
Serrasmsk Ysfansi benim erkek son aylara kadar ay gibi parliyordu yüzüm birden bire çıktı bilmiyorum ki artık güzellik merkezinde hallederler. Annem doğum teriyle sil gecer diyor eskiler bilir deneyeceğim
Ysfansi Serrasmsk benimde erkekte doğuma yakın hatta doğumdan sonra dahada çıktı Ama şimdiki 2 ayda çıktı Yediğim birşeyler alakalı olmaz dime
Serrasmsk Ysfansi ay yok ben birde safra diyeti yapıyorum çok sağlıklı besleniyorum ama normal çok kişide oluyor cidden güneş kremi de ise yaramıyor yani
Ysfansi Serrasmsk Bencede güneş kremi yaramıyor İnan iyi marka kullanıyorum uyanıp yüzüme direk sürerim o kadar dikkat ettim ama yine oldu leke Ben oğlumda 30 kilo oldum kendiside 4 kiloydu 😀
Serrasmsk Ysfansi maasallah bir sey olmaz ben hastalıktan almıyorum kilo verilir yaa nolucak 😂 protokol falan yapiyor ya güzellik merkezinde olmadı yaptırırız napalim
Ronza Benimde kızımda ve oğlumda yüzüm lekelendi doğum yaparken terliyorsun saçını alıp yüzüne sürüyorsun kayınvalidem yapmıştı bana sonra geçti denemekte fayda var