Nc34 Zeyneppp16 teşekkür ediyorum evet instagramı duydum ama web sitesini bilmiyordum dikkat edeceğim 🫶🏻🩷
Melikekorkmaz Ben ınstagram sayfasından aldim ama dolandirildim malesef kendilerine ait değilmiş trenyoldan aldim biraz geç geliyo ama çok begendim
Heidileo Nc34 Nc34 bence Amazon,Trendyol,N11 , Hepsiburada gibi yerlerden alın. Satıcıların kendi sitelerinde uygun olsa da almayın. Çünkü eksik veya kusurlu geldiğinde ilgilenmezler genel olarak. Hakkınızı e ticaret sitelerinde daha kolay alırsınız.
Mry2020 Nc34 canım onu bilmiyorum ama ben dün çilekten aldım 3 kapılı 15 bin normal mobilyacıları gezdim bu fiyata kesinlikle yoktu
Mry2020 Nc34 canım önce mağazasına gitmiştim akşamına sitesinden baktım fiyatlar aynı zaten mağazayla fark etmiyor o yüzden siteden beğendiğim modeli gidip aldım. Peşin fiyatına 9 taksit vardı
1Anneadayiiii Nc34 Nc34 evet bayram öncesi almıştım iyiki almışım beklicektim aslında bayram sonra alayım diye iyi ki beklememişim 😂 inşallah güzel günlerde kullanırız ❤️😍
Nc34 1Anneadayiiii bende bayram sonunu bekledim işte kimse kimsenin nasibine konamıyor çok sevindim sizin adınıza güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🫶🏻🩷
1Anneadayiiii Nc34 Amin canım inşallah daha güzelleri senin olsun sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi 😍❤️🥹🐣
1Anneadayiiii Nc34 Ayy tam 33 haftalık olduk şimdi canımm🫣 yarın kontrölüm var bakalım ne dicek doktor tüp bebek annesiyim ben kesin sezaryen olacak da gün belirlenmedi daha ama ben mayısın ortası olur diye düşünüyorum 🙈😍❤️ sen kaç haftalıksın doğum şeklin belli mi
Nc34 1Anneadayiiii kıyamam senin bebeğin kıymetli büyük mücadele vermişsin anladığım kadarıyla şükür ki emeklerin boşa gitmemiş 💜 sağlıklı olsun da doğum şekline bende pek takılmıyorum. 31+0 benimde . Mayıs sonu gibi dedi doktorum oğlumun kafası büyükmüş 😁🫶🏻❤️
Mry2020 monica50 evet kurulumu yapıyorlar ben siteden beğendim gidip mağazadan sipariş verdim bu ay sonuna kadar gelmiş olacak dediler kurulum dahil
Miyosss Nc34 ben direk mağazasından aldım dışarıya göre fiyatı uygun evet ama öyle aman aman bi kalite beklemeyin. Orta düzeyde iş görür
Nc34 Miyosss teşekkür ediyorum yani devamlılık açısından burayı tercih ediyorum şuan yerim 3 kapılıya müsait Allah kısmet ederse ilerde tam genç odası yapacağım ☺️🩷