Nc34 Bebek odasını alacağım iş birliği yaptığı vivense hepsi burada ve Koçtaş gibi yerlerde fiyat 2 katı tuhaf bir şekilde. Bizzat sitesinden alan var mı ne kadar güvenilir
1Anneadayiiii Nc34 Bende Koçtaş üzerinden Rabi mobilyadan 2 tane dolap aldım geçen hafta Salı günü ama daha gelmedi 15 gün sonra kargoya verilecek dediler bekliyorum bakalım
qarrya_4 Nc34 Bende diğer sitelerde fiyat farkı fazla olduğu için kendi sitesinden aldım. Diva modelini ve 15 gün içerisinde teslim edildi. Kargolama, kutulama çok güzel ve sağlamdı. Memnun kaldık. 🐣
Zeyneppp16 Nc34 oranın instagram ve whatsapp satışı yok birtane dolandırıcı sayfa var fiyatını yarıya düşürüyor havale de kampanya var falan diyor sakın inanmayın. Sadece trend yoldan vivenseden falan alın. Zaten kendi instagram sayfasında da yazıyor bununla ilgili bilgi var
Dilankrca Mervesunerr daha yeni aldım ve dolabımı kurdum trendyoldan aldım indirime girmişti 10 k fiyata sizin için görsel yükleyeceğim belki faydalı olur ben fiyat performansı olarak gerçkten çok beğendim çünkü tek dolaba sorduğumuz mobilyacilar 25 k altında söylemiyorlardı
Nc34 1Anneadayiiii diva modeli çok güzel gerçekten alanım kısıtlı olmasa net olarak tercih edebilirdim İkea hemnes divanım var onunla çok uyumlu 🤍❤️
Gamzeyasarr 1Anneadayiiii bu ürünü ben kullanıyorum 2021 yılında almıştım kızım için hala kullanıyoruz
Nc34 qarrya_4 sitesinin linkini atma şansınız var mı şikayet varda bir sürü dolandırıcı olduğuna dair ihbar yağmış sıkıntıya girmeyelim 😃🖤
1Anneadayiiii Nc34 Bende çok beğenerek aldım umarım bi sorun yaşayıp pişman olmam benim alanım olduğu için 2 tane almak istedim illa ki dolar içi 😂 ve ikisini 17600 e aldım indirimdeyken şu an zam gelmiş 🤦🏻♀️🫣
qarrya_4 Nc34 https://www.rabimobilya.com.tr/ Buyurun, bende şikayet var sitesine bakınca baya korkmuştum ama bir sorun yaşamadık biz. Umarım sizde yaşamazsınız. 🌸
bezelyesmama ben de bebisin dolabini trendyol uzerinden aldim cok memnunuz fiyatina gore cok iyi geldi. kesinlikle cok oara vermeye gerek yok cevremde cok kullanan da var dolaplarini herkes cok memnun ❤️
Nc34 1Anneadayiiii evet bayram öncesi mi aldınız o sıra %30 gibi bi indirim vardı yarı yarıya resmen 😁 ikinci bebişinizle ortak kullanırsınız mis gibi yerim olsa bende 6 kapaklı alırdım sanırım şifonyerleri de efsane güle güle kullanın 🩷🩷🩷🩷
1Anneadayiiii Nc34 Nc34 evet bayram öncesi almıştım iyiki almışım beklicektim aslında bayram sonra alayım diye iyi ki beklememişim 😂 inşallah güzel günlerde kullanırız ❤️😍
Zeyneppp16 Nc34 zaten anlaşmalı yerden alın adını kullanarak başka sayfa acıp havaleye özel indirim falan diyorlar inanmayın kendi ins. Sayfalarında bununla ilgili bilgilendirme var dikkat edin
Nc34 Zeyneppp16 teşekkür ediyorum evet instagramı duydum ama web sitesini bilmiyordum dikkat edeceğim 🫶🏻🩷
leydimama Trendyol üzerinde almıştım Rabi Beyza modelini cok memnunum. Kendi sitesinden de alırdım ucuzsa.