2bebek-41 afyonguzeli mideden dolayı rahime inmiş yani çok üzgünüm Rabbim şifa versin hepsine.. pet çekimi yaptirdik sonrasında ameliyata gireceğiz bizde umarım bizimki erken evredir ve geçer 🤲🏻😔
afyonguzeli 2bebek-41 inşallah rabbim şifa versin annenize size bağışlasın maalesef biz çok geç kalmışız
mavideniz9696 afyonguzeli Allah şifa versin çok üzüldüm şansınız açık olsun bir yolu bulunur umarım 😔
2bebek-41 afyonguzeli Amin hepimize jnsallah başlangıç görünüyor başka yerde yok 29mm görünüyor kanserli bölge ameliyat günü alacağız pazartesi. Sonuçlar çıktı sadece rahimle sınırlı şuan inşallah ameliyat çözüm şifa olsun annecigime 🤲🏻
afyonguzeli etkafa 6 ay ömür biçti doktorlar tedavi edemiyorlar çok kötü durumda keşke kaybetmesek ama maalesef
afyonguzeli etkafa çok teşekkür ederim doğum yaptığım gün annemi hastaneye yatırdılar annem Konya’da ben İzmir’de 23 günlük lohusayım çektiğimi bi ben bi Allah bilir içim yanıyor ama bebeğim için ayakta durmaya çalışıyorum
etkafa afyonguzeli Allah kalbine ferahlık versin kuzumm sende toparlanınca anneciğinin yanına gider görürsün inaşşlh 💖💟🌸