afyonguzeli 38+4 haftalık hamileyim malesef bugün annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim ama kaçıncı evre olduğunu öğrenemedik daha karnı çok şiş sizce durum nedir bilen var mı acaba
hamcokelek33 afyonguzeli çok geçmiş olsun eğer sıçrama vs gibi bir durum yoksa en kötü ihtimalle rahim alınarak kurtarılıyor diye biliyorum
diya_du_kecan afyonguzeli Öncelikle geçmiş olsun .teyzem rahim kanseri son evredeydi kemoterapi aldı. Bizim memlekette hastane pek iyi olmadığı için ameliyatı bilinçsiz yapıldı ve apar topar İstanbul Ankara ya gitti .orda iyi bir hastane ve doktorlar ile Rahim alındı .kemoterapi ye devam edildi çok şükür atlattı bitti şuan tertemiz . 10 sene geçti sanırım hala senede bir kontrole gider
afyonguzeli Almirolie çok teşekkür ederim karnında çok ağrısı vardı o şekilde gitti midesinden şüphelendik ama rahimde çıktı bizde çok şaşırdık vajinal kanama vs yoktu
afyonguzeli hamcokelek33 çok teşekkür ederim malesef bayram iznine denk geldiği için şu an beklemedeyiz götüremiyoruz hastaneye bizi de o üzüyor
Almirolie afyonguzeli genellikle çoğu kötü hastalık kanser vesaire mide ağrısı yapıyor ne yazık ki .. umarım tez zamanda iyileşir buradan güncel olarak yazın olur mu gerçekten annenin önemi benim için çok büyük aklım kalacak annenizde dua edeceğim
afyonguzeli Almirolie adet olmuyordu uzun zamandır karnı çok şiş su toplamış içi o şekilde öğrenildi kanser olduğu başka belirti vermedi ne yazıkki
diya_du_kecan afyonguzeli tabi bu süreçte hep morali çok yüksek tuttuk hepimiz seferber olduk .inanıyorum ki annenizde Atlatacaktır Allahın izniyle 💐
afyonguzeli diya_du_kecan inşallah öyle olur annem içinde malesef her an doğurabilirim ve annem başka bir şehirde yol 10 saat o beni üzüyor
Pembe_bulut Benim annemde de hpv virüsü pozitifti başka ne vardı bilmiyorum ama doktor ilerde kansere çevirebileceğini söyledi ve rahminin alınmasına karar verildi yumurtalıkları bıraktılar tek rahmi alındı. Rabbim şifalar versin annenize. 🙂↕️
Almirolie afyonguzeli ahh çok sinsi bir hastalık çok rabbim korusun herkese söylüyorum smear testi yapın diye bütün büyüklerime dinleyen yok 😔
afyonguzeli Almirolie çok haklısınız annemde çok ihmal etti aylardır söylüyorum gitmedi bu son hafta fenalaştı maalesef
2bebek-41 afyonguzeli merhaba benimde anneme aynı şey söylendi nasıl ilerlediniz hemen ameliyat ettiler mi