Mirayyldz Bqun qittm hstneye bnde serum taktilar burun akntm brazda olsa durdu sile sile kopucakti 😣😒
serenea KamileKocaBindak bitki çayları içmemelisin canım düşük tehlikesi yapıyor, bende gribim sıcak su bal limon içiyorum sürekli, bide ballı süt
seon90 KamileKocaBindak bol bol c vitamini tüket birde zencefil bal limon karısımı içecek yap kendine.birde Allah korusun ufak bir ateşin olduğunu hissedersen hemen doktora git.hamilelikte ateş çok önemli.dikkat et kendine çok geçmiş olsun🙏🏼🙏🏼
KamileKocaBindak seon90 çok teşekkür ederim şimdilik beklemedeyim biraz düştü eğer tekrar artarsa hemen gidicem.
nzngk KamileKocaBindak doktorum aferin içebiliceğimi söyledi. İçtim ve suan bal limon sıcak su karışımı iciyorum. benm çokta öksürüğüm var. Öksürük de bebege zarar vermezmiş. Bebek çok korunaklı herşey etki etmez iciniz rahat olsun.
Ozgeahmet KamileKocaBindak papatya çayını önermiyorlar bu arada bende içmek için internete baktım şu sıralar ne içsem bakar oldum zaten 🤗 rahim ağzını genişlettiği için düşük tehlikesi yaratabiliyormuş aklında bulunsun bence sıcak suya bal limon yap daha iyi 😊
Yazyaz KamileKocaBindak KamileKocaBindak Boğaz ağrısı ve öksürük için bal limon sıcak su karışımı burun akıntısı için tuzlu su buruna damlatılacak demişti benim doktorum geçmiş olsun
MinibonunAnnesi Gulnur evet serum dan başka bişey vermiyorlar 🙄 umarım hemen atlatirsin ben serumu taktirmadim zarar olur diye ama olmuyormuş