ArasMom__ parliyokralice canım kanalda değilse suni vermezler herhalde. Benimde bebeğim iri 8 nisanda karsr verilecek bende normal doğumdan korkuyorum
Ecemom_ ArasMom__ uygulama son 10 gün gösteriyor. Çatı muayenesi yapıldı 1 cm açılma var. Yavaştan da sancılar geliyor. 1 haftaya doğurucam gibi hissediyorum 🥹
ipos Uygulamaya göre 23 günüm var…. Şimdilik vajinal olacakmış gibi ilerliyor süreç, bugün çok yalancı sancı yaşadım akşamüstünden beri zorladı biraz, böyle giderse 23’ten az kalmış olabilir 😀
GamzeMtt 38+1 hafif sancılarım var son 13 gün diyor uygulama ama kontrolde 1cm açıklık var dedi doktor.. normal herşey şuan gelmesini bekliyoruz 🤗
Merve2496 GamzeMtt benim de 13 gün kaldı. Korku heyecan çok yüksek🥹sizin sancı falan mı vardı açıklığa baktı
Gulce35 ArasMom__ ikinci doğumum o yüzden planlı sezaryen olacak çarşamba sabah gel dedi yani son 5 🥳🥳
Maviada Uygulamaya göre 11 günüm var. 38+3 olduk. Dün kontrolde kilosu 3800 çıktı 2. gebeliğim vajinal doğum için bekledik ama 4 üzeri olursa sezeryan olacak dedi doktorum. Bebeğim daha kanalada girmedi. Çok stresliyim ne olacak bilmiyorum.
ArasMom__ Maviada ayy benimde 38+2 de kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkacak doktor öyle karar verecekmiş en son 36+2 de gittim 3256 gramdı sizin o ara ne kadardı acaba. Şuan 37+5 salı günü kontrolüm var doktor öyle karar verecek
Mommy23 ArasMom__ uygulamaya göre son 12 🐣 dün kontrolüm vardı beklemeye devam dedi doktorum. Ben normal doğum istiyorum bu yüzden nereye kadar giderse artık ama çok yoruldum zaten sağ böbrekte büyüme var 1 aydır sadece sola doğru yatıyorum kilom arttı ağrılarım arttı yalancı sancılarım zaten çok sık var ama gelmeye niyeti olmayan bir bebemde var 😅 epiduralli normal doğum olacak inşallah heyecanla bekliyoruz 🥹
ednnrr Son 15 gün. Ara ara hafif şekilde adet olacakmışım gibi olan ağrılardan geliyor. Sanırım artık doğuma hazırlıyor kendini 😌