Esraa00 FatmaZehra06 Ankara değil fakat İstanbul da kesinlikle önereceğim isim Prof.dr.Bülent TIRAŞ Adam aşırı geliştirmiş kendini seminerler tv falan çıkıyor hatta bakmanızı tavsiye ederim 4 kayiptan sonra doktoruma tüp bebek dediğim anda tek isim çıktı çok araştırdım Rabbim kendiliğinden verdi tamamına erdirsin inşallah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar verir yormadan Ama dediğim gibi çok iyi bir doktor bakmanızı tavsiye ederim
Serap09 FatmaZehra06 tolga ecemiş bnm doktorum ilkte tuttu çalıştığı laboratuvar önemli İstanbulda ise erbil yağmur kesinlikle
Hevra FatmaZehra06 Merhabalar ben Ankara Memorial Prof Aygül demirolda tedavi oldum çok şükür pozitifi gördük biz çok memnun kaldık alanında çok başarılı ve vicdanlı bir doktor Umarım sizin içinde hayırlısı olur
Ozge-Calgan Bence bu işin üstadı İstanbul. Ben istanbulda monart tüp bebek merkezi Erbil yağmurda yaptırdım maliyeti fazla oluyor ama işini asla şansa bırakmıyor.
Bebegim3444 Esraa00 arkadaşım O doktorda tedavi gördü ilk denemesinde ikizleri oldu. Oda İstanbul dışından gelip gitti. Ki normalde ilk denemede çift embriyo konulmuyor ama adam yapıyor 😃
Esraa00 Bebegim3444 çok müthiş bir sistemi var Genetiği araştırılmış tüp bebek yaptıracaksın bide mis
FatmaZehra06 @Esraa00 amin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim senin adına çok sevindim 🌸🥰
FatmaZehra06 @Ozge-Calgan evet Ankara’da düzgün bı doktor yok bende araştırma ıcerısındeyım son denememı özelde yaptırdım ama Pısman oldum doktor çok onemlı teşekkür ederim onerınız ıcın 🌸🥰
FatmaZehra06 @Serap09 tesekkur ederım onerınız için Tolga ecemıs özel klınıgı mı var nerede Ankara’da
Serap09 FatmaZehra06 cukurambarda kliniği var gerçekten bomboş doktor doktor gezip sonuç alamayacağıma ona gittim başka doktorlar hep oyaladi bu doktor esimdeki tüm sorunları eleyip tedaviye başladık diğer klinik dna hasarı v.s demedi tolga hoca sayesinde kızım kollarımda şükür Ankaralı değilim çukurambarda yeri
Burcu_drn Ben hacettepe de yaptırdım şükür ilkte tuttu🙏 ekip hemşireler çok iyi onur hoca, gonca hoca, ali can hoca hepsi müthiş
herseyguzelolacak6 Hevra masallah acaba ne sebeple tedavi görmüştünüz kendisinde tek seferde mi gebelik oluştu ?
Burcu_drn FatmaZehra06 hayır her yer ile aynı aslında. Eğer bir sıkıntı yok ve rapor çımsın derseniz işte öncesinde 2 aşılama falan oluyor. Ama ben direkt tüp bebek istiyorum derseniz hemen başlıyor süreç