EsZe cennetylmaz Ben yıllardır kullanıyorum. Başka sebeplerden dolayı tüp bebekle hamileyim. Ablam yıllardır kullanıyo ve doğal yoldan 3 çocugu var. Ki kullandığı doz 100 mcg sanırım. Abimin eşi nodul ameliyatı bile oldu doğal yoldan 2 çocugu var.
Emirsmom cennetylmaz ben yıllardır kullanıyorum guatr ameliyatı oldugumdan beri 100 mg alıyorum ve 22 haftalık hamileyim🤰💙
Minnosizmmm cennetylmaz 50lik olanindan kullanıyorum ve yanında da dostineks kullanıyorum tsh ve prolaktin yuksekligimden dolayı ☹
Minnosizmmm cennetylmaz 25 lik kullanırken hamile kalamadım doktor dozumu artırdı üstüne prolaktin hormonumu aktive etti sıkı takip et
Zeynpatak cennetylmaz ben 3 4 yldir kullaniyorum canim suan 6 aylik hamileyim . Karar verdigimiz ilk ay hamile kaldim . Hamile kalman zor diye beni korkutmuslardi bekarken ama hic alakasi yokmus
cennetylmaz doktor bana cok yeni dedi kadin dogum doktoeu duphaston verdi dahileye gönderdi oda bu ilaci verdi
Minnosizmmm cennetylmaz benim ki bazen 5 bazen 5 e yakın çıkıyordu doktorum 25lik verdi hiç etki etmedi 50 lik verdi bu ay bakalım sonuç ne olacak sizinde etki etmezse bu ay dozunu artırır muhtemelen