Essenn smls19 keseyide kalp atışınıda vajinal muayene ile gördüm daha hiç karından bakılmadı 9. Haftaya kadar vajinal bakılabiliyormuş
Dilekakgl Essenn acaba bir sakıncası oluyor mu? Doktor vajinal muayene bakalım dedi ben istemedim ama karından baktı kese göründü neden vajinal muayene istedi anlamadım
CnsyeniHamile smls19 testin sonucunu ben almadım canım kaynanam aldı o yüzden net cevap veremiyorum maalesef zaten hayırlı olsun dedikten sonra gerisini oda duymamış 😂
Hanife_ smls19 ilk öğrendiğimde 2 haftalık bile değildi 11 günlüktü planlı bi gebelikti adetime 6 gün kala kanda 38 çıktı baştan beri hep dra gittim hiç sağlık ocağına gitmedim
Gamze051 Hanife_ merhaba neye göre 11 günlükdü acaba Benimde ciddi bir problemim var da eğer benzer bişeyse size de danışayım İlişkiye göre mi 11 günlüktü ve nasıl öğrendiniz idrar testi ile mi
Scb smls19 adetime 5 gün kala 24 tu değer 10 gün sora doktora gittim 5 haftalikti keseyi gördük 6+4 'te kalp atışı duyduk cok şükür
Essenn Dilekakgl vajinal muayenede herşey daha net belli oluyormuş bende başlarda tedirgindim ama doktorum beni rahatlattı
fundafunda smls19 adetim 4 gün geçmişti bende test yaptım pozitif çıktı gecesine acile gittik meraktan beta hcg 1000 çıkmıştı benim 4 hafta 5 günlüktü öğrendiğimde ilk kesem boştu 6.haftada gördük bebeği