coolmom1 Mervesp Umarım pozitif sonuçlar alırız. Test yapmayı düşünüyor musunuz ? Ne zaman test yapsak daha doğru olur sizce
Cotanakk Mervesp benim de bat 9 bir test yaptım silik çıktı mimli bir markaydı başka test yaptım bu sabah negatif çıktı belirtilerim var kendimce ama bilemiyorum
Cicekbahcesi12 1202 yok sadece adet olucak gibi kasiklarim agriyor sivilcem de cikti o yuzden adet bekliyorum gebelikten umudum yok 😞 sizin belirti var mi
rabiayldrm Mervesp kızlar merhaba benimde bat 9 sizce var mı marka Awox 
rabiayldrm Mervesp sizinki daha belirgin gibi geldi bana Ben predictorda yaptım iyi olduğu söylenen onda da çok silik gördüm ama psikolojik de olabilir Sizin belirtiniz var mı peki
Mervesp rabiayldrm psikolojik görme diyorsan canım bence var olan görülür yani belirtim aslında çok yok yani ara ara bel agrım var gögüs şişkinliği agrısı vs yok bende emin olamıyorum testlere de biliyorsun güven olmuyor
rabiayldrm etkafa yaaa umarım çok strese giriyorum sabahtan beri bi sürü test yaptım Böyle olmamam lazım ama elimde değil 🥹 Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız