duyguu11 Kızlar kaç battaniye aldınız Kalın battaniye bulamıyorum, 6 müslin 2 penye 1 peluş battaniye aldım ama peluş dediğim ince böyle kalın peluşlardan değil Yeterli mi
Glhayat_54 duyguu11 kalın derken kışlık yumoş yumoş olanlardanmı arıyorsunuz artık onların bi modası yok ve cokta kullanılmıyor eğer tahmin ettiğim battaniyeyse.. ilk cocuğum kışın doğduğunda almştım 1 yaşından sonra kullandı 8 yaşında hala onunla yatmak ister 😂😂🙈 Doğumunuz ne zaman bilmiyorum ama nohut battaniyeler iyi o kalınlıkta yeterli yada nohut battaniye kalınlığı kadar peluş battaniye olabilir.Daha kalınına gerek yok.
zynpknt duyguu11 21-22 tane battaniye var 😂😂 hamur markasının koyun yünlü diye geçiyor onları çok beğeniyorum bide kadife ördürdüm ben puffy de var ama o çok sıcak tutmuyor zaten mayısta doğcağı için kışlık astronot mont alırım diye düşünüyorum battaniyeyi üstünde tutmak istemeyebilir büyüyceği için ama tabi ben biraz abartmışım battaniye işini😂😂 büyük peluşlar da iyi oluyomuş ama bebek arabasındna çok sarkıyolar ya o yüzden ben aşırı büyük tercih etmedim
Mrvsmt2502 duyguu11 kalın peluşlar önerilmiyor zaten o sıcak tutmaktan ziyada havasız bırakıp terletiyor. Doğuda falan değilseniz zaten kışlık tulum+ ince peluş yeterli olur bence
duyguu11 Glhayat_54 temmuzda ama ben daha çok Kasım-aralık için şimdiden almak istiyorum, evet o peluşlar kv bi tane al kalın dedi de nohutlar falan hep ince gibi geldi bi tane de kalın olsun istedim O nohutların kalınlığı yeter mi ki kış için bebek üşür gibi geliyor
Glhayat_54 duyguu11 bu battaniyeler gibi mi eğer bunun gibiyse bulursunuz cok rahat. Civilde vardır yada böyle esnaf bebek kıyafetleri satan yerde ceşit cesit var yani. Markalı yerlerde bu tarz bulamazsınız..
zynpknt duyguu11 kız daha ne kadar kalın olcakkk çocuk içinde ezilir zaten kıyafet de giydirirsin peluş tulum vs alabilirsin çok küçük olcaksa o mevsimde 🥰
Glhayat_54 duyguu11 kız kutuptamı yaşıyorsun daha ne kalın olcak 😂🙈aslında resimdeki cok kalın ama dediğim gibi gerek yok arada bi dışarı cıkmak için cokta gerekli bsey değil peluş tulumlar var üstünede bi ince battaniye tamam 😂 bebek arabasına bile sığmaz kalınlar yinede sizin tercihiniz.
Glhayat_54 zynpknt biraz mııı bayaaa abartmışsın 😂😂😂🙈 ay hepsinin resmini toplu bi sekilde atarmısın merak ettim 😂😂🙈 Fikir olur beğenirim falan hediye edersin 😂😂🙈😜
duyguu11 zynpknt ayy ne biliyim tecrubesizim de biraz üşür gibi geliyo 😅😅 hamur markasının battaniyesinin kalınlığı iyi mi pekii
zynpknt Glhayat_54 bi 5-6 tane inceli kalınlı da hastane çantasına koydum onun dışında da bunlar var ama tabi müslinler falan dahil 😂😂
Glhayat_54 zynpknt kalite gayet iyi 😂😂🙈 ve renk tonlarıda coookk hoş sarıya bayıldım 😍🙈 Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin 🙏💕
zynpknt Glhayat_54 aminnn hepimize inşallah🥰🥰 kendim ördüm onu şişsiz puffy iple çok eğlenceli ve çok basit isterseniz sizde örebilirsiniz🥰
zynpknt Glhayat_54 alize puffy ip yanlış hatırlamıyorsam 6 ip gidiyordu hamilelikten önce örmüştüm 50 veya 54 ilmek olarak başlamıştım youtubede yapılışı var 🥰