Cans__ ozgeserin allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklıca kucağımıza alalım çocuklarımızı inşallah
zynpknt ozgeserin yani zaten yatmanız gerekiyor şuan kaçıncı haftadasınız en son 26 da ölçtü 30 a çıkmış dedi bidaha ölçmedi zaten şuan 34 üm artık kısalmaya geçmiştir
ozgeserin zynpknt evet yatmam gerekiyor da işte bazen canım durmuyor kendime kızıyorum ama artık yatacağım riske atmak sıkıntı 26 haftada dün ölçtü 24 dü
zynpknt Cans__ tabiki ben 34+2 yim daha bikaç gündür az az geziniyorum evde onun dışında yemek ve tuvalet hariç hep yattım ben 19+6 dan beri
Cans__ zynpknt ben çalışıyorum yarım gün gelip direkt yatıyorum 19+3 üm. Hem erken doğumla kaybım var hem serklajım yok hem de ikiz o yüzden yatmak ve hiçbir iş yapmamam lazım
ozgeserin Cans__ kuzum neden dikiş istemedin benim de bitane kaybım var doktorum ikizlerde önermiyorlar dedi ama ben riske atmak istemedim yani şuan dikişe rağmen kısalmam oluyor
Kbrrr002 ozgeserin Yarın gideceğim bakalım hayırlısı olsun bebegimi kucağıma alayım da ne gerekiyorsa yapsınlar
Cans__ ozgeserin daha çok kısalmayı tetikliyor kuzum ikizlerde o yüzden istemiyorum ihtiyaç duyulmaz inşallah
Cans__ ozgeserin çalışıyorum kuzum öğretmenim çocukları da bırakmak istemiyorum bakalım allah sonumuzu hayır etsin
ozgeserin Cans__ inşallah duyulmaz ama bana geçen doktorun birisi dikişin olmasaydı şimdiye doğururdun dedi dikiş tutsun diye yaplıyor dedi yani inşallah sorunsuz kucağımıza alırız