Abilikardesli ben hamilelik öncesi 1 haftada uyzuu atlatmış biri olarak söylüyorum wilkinson pomad diye bir krem var iğrenç kokuyo ama biz onu kullandık öncelikle evdeki herkesin kullanması gerekiyor ben kendim baskı uyguladım öncelikle keseli banyo yaptım kükürt sabunuyla sonra ellerce ayaklar da dahil olmak üzere sürdüm her yere üç gün boyunca her gün sürüyorsunuz ben yaz mevsiminde oldum o yüzden yattığım nevresim takımını her gün 90derecede yıkadım 3 gün boyunca oğlum vardı onun nevresimini de sirkeli suyla temas ettiğimiz her yeri sildim 3. Günün sonunda tekrar bir banyo yaptım o koyafetleri yıkadım 90derecede çünkü 1 hafta sonra tekrarlıyorsunuz tedaviyi (sonrasında doktora gittim doktor iyileşmiş olduğumu söyledi ) (zaten kaşıntılar ilk gün gitti direkt ) tekrar 3 gün ama 2 gün de yapabilirsiniz ben 2 gün uyguladım tüm evi tekrardan sirkeli suyla yıkadım o günden sonra banyo rutinimize kükürtlü sabun ekledik 😂😂bu arada wilkinson pomad cildi çok kurutuyo 3 günlük tedavi sonrası tüm vücudumu günde iki kere nemlendirdim