annesio Hastaneye geçiyorum , su gelmeye başladı başka bişiy yok. Nolur dua edin çok stres yaptım titriyorum 🤲🏻
Misev17_5 annesio Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bir doğum olur iyi düşün iyi olsun kaç haftalıksın
Busra2013 annesio kiz ne guzel dogurcaksin iste niye korkuyorsun dua et insallah bir avazda dogurursun saglicakla al kucagina❤️
RiRi22 annesio Rabbım kolaylıkla ve saglıkla evladını kucağına aldırsın. Hiç korkma sakin kal. İnan su akıp yolunu buluyor.
DogaLina_ annesio sahane bi deneyim yasicaksin ❣️ mis gibi kokusuyla hayatina renk katicak evladin. Kendine ve bebegine guven yaparsiniz 💪
Silaalgz annesio yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en sağlıklı şekilde kavuşursunuz herşeye değecek ❤️
anneolmakneguzel_ annesio aaaaay çok heyecanlııııı, her anın tadını çıkar mumkunse eşim ceksin herseyiiii cok guzeeeeeel
Aylakadin annesio ayy inşallah kolaycacık doğurursunuz 🤲🏻 neler yaptınız sizinle ayniydik bende tık yok
Meryeli annesio ayy nasılsınız inşallah her şey yolundadır Rabbim sizi acısız tek avazda çok kolay göz aydınlığı ile sağlık afiyetle kavuştursun 🌸 5 cm çok güzel maşallah yarısı bitmiş demek ki açılmanın. Cennet kokulu evldanıza kavuşcaksınız ne güzel 🙏🏻🥰 Ben 37+4 oldum.