ynzl Kızlar selam 🌸 Arkadaşımın ikili test sonuçları şimdi çıktı. Doktora yolladık ama henüz dönüş gelmeden size de soralım dedik. Bilenler bakabilir mi her şey yolunda mı?
Alparslanmom ynzl Bu sonuca nereden ulaştınız bende e nabızdan bakıyorum sadece ikili yapıldı olarak görünüyor böyle döküman bulamadım
GizemHamza34  Canım benim böyle çıkmıştı orta risk dediler fetal yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum
Ozgeee22 GizemHamza34 Bana da orta risk dediler fetal DNA yaptırdım geçen hafta sonuçlarımız temiz geldi. İnşallah sizin sonuçlarınızda güzel gelir 🙏🏻
GizemHamza34 Ozgeee22 ayy inşallah o kadar stresliyim ki geçen yaz 5 aylık ölü doğum yaptım o yüzden iyice pimpirik oldum 😔
Duygu351 ynzl FB hcg değeri yazan yere bakarak söyledim 50 nin altında ise cogunlukla erkek oluyor 50 üzeri ise kız oluyor genelde ☺️
Ozgeee22 GizemHamza34 Kaybınız için çok üzüldüm 🙏🏻 İçinizi ferah tutun Allah’ın izniyle sonuçlarınızın temiz geleceğine inanıyorum☺️
hamcokelek33 Duygu351 inanmamıştım ama şimdi baktım sonuca 12.5 fbetahcg🥹 ve 34+2yiz erkek bebiş bekliyoruz🥹
Gamz01 Mel-da3 benim doktorum bana ikili testten ziyade durumunuz müsaitse Fetal dna yaptırın dedi yarın yaptıracağım ikili test %80 sonuç veriyorsa fetal %99.8 sonuç veriyor ver cinsiyeti de erkenden öğrenebiliyorsunuz
Duygu351 Mel-da3 yüzde oranı olarak bilmiyorum ama ben dahil çevremde herkesde tuttu 🤣🤣 banada hamile sayfasında soylediler face de