Meral_63 Zulfiyephlvnl ben 8 Mart’ta kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuştu dünse adet oldum erken mi oldum SİZCE normal mi 🥹
Zulfiyephlvnl Meral_63 Doktorum bana 30-45 gün aralığında regl olmanı bekleriz demişti seninki de 27 günde olmuş bence erken değil gibi ama doktoruna yinede sorman lazım. Benim 1 hafta sonra ve 1 ay sonra kontrolüm olacak. Kontrollerine git mutlaka aksatma
Zulfiyephlvnl Meral_63 benim bugün 3. Günüm kanamam oluyor ama çok fazla değil olması gerektiği gibi ama senin hiç olmadıysa erken regl olman normal o zaman diye düşünüyorum
Meral_63 Melisssa3 ayy inşallah burada beraber hamilelik haberi veririz inşallah 🙏🏼🥹 Rabbim bize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥲
eumuto9995- Ezgi58 bu kadar ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum akıntı kadınlar için normal kabul edilebiliyor. Koku, ateş vb belirtiler eşlik ediyor ise endişe duyulabilir
Ezgi58 eumuto9995- biz ciddi olduğunu düşünmüyoruz diye önemli bir şeyi boşverebilir insanlar. Tedbir almak lazım sormuş söyledim gitsin içi rahat eder.